Oflu61 Bebekleriniz hangi ayda tek uykuya geçiş yaptı 10 buçuk aylık kızım var 2 uyku uyumak istemiyor sanki
Ilkgozbebegim06 Oflu61 benimki de 10 aylıkken tek uyku için direnmişti bende onu dinledim ve o zamandan beri tek uyku aslında akşam erkenden uyuyorlar daha iyi oluyor
Oflu61 Ilkgozbebegim06 kac saat uyuyor gunduz aksam kacta yatıp sabah kacta kalkıyor. Geceleri sıkıntımız yokta gunduzleri mızırdanmaya basladı
Zeyzey2019_ Oflu61 tam 10 aylıkken geçti. Ne yaptıysam 2 uykuya devam edemedim. 16 aylık ve hala tek uyku yapar
Ilkgozbebegim06 Oflu61 gündüz en az 2 saat 2 buçuk oluyor bazen mesela sabah 9 10 gibi kalkıyor öğlen 2 veya 3 den 5 e kadar uyuyor akşam da 9 buçuk en geç 10 da uykuda oluyo tabi arada düzen bozuluyor
Zeyzey2019_ Oflu61 neredeyse 14 15 ay civarına kadar günde 35 45 dakika arası tek uyku yapıyordu. Yabi bazen 1 saate yaklaştığı da oluyordu ama ayda 2 ya da 3 kez anca. Şu an bir bir buçuk saat arası uyuyor
Dildeniz Oflu61 ilk bir yaşında başladı tek uyku isteği ama direndim çünkü tek uyku sıkıntı diyordum sonra 18 aya kadar direndim şimdi 19 aylık bi ayı geçti tek uyku yapalı çok daha rahat evet işler kalıyor ama saatlerce salla salla bunalmıştım artık
Muhammedd23 Oflu61 11 aylıkken istedi ama baktım tek uyku az geliyor tekrar çifte geçirdim. Bir ay daha idare ettik 12 ayda tek uykuya geçtik ama öğlene doğru çok uykusu gekiyir 1 e kadar zor oyaliyirum. Sonra 2,5 saat uyuyor