mino01 Suyu yada mamayı 24 saat sıcak tutan bildiğiniz bir marka var mı ? Uzun yol için almam gerekte. Şu virüs zamanı durup bir yerlerden sıcak vs almak istemiyorum.
Esra5419 mino01 aynı şekilde bende arayışlardayım bir tane kahve bardağı buldum pilliymiş kendi suyu ısıtıp kahve yapıyor bi aklım alsam mı diye ona gidiyor sadece su ısıtırım diye 😊24 saat termos sanmıyorum olsun.bekleyelim bakalım
Bogurtlencicegi mino01 normal termoslardan aldım ben A101 de satılıyordu ona sıcak suyu koyuyorum bi şişede normal suyumu mama ve biberonu yanıma alıyorum hazırlamak bir dakikayı almıyor o şekilde sabah yedi gibi sıcak suyu koydum akşam beşe kadar iyi dayandı yolculuk yapıyorsanız mola yerlerinde fln değiştirebilirsiniz
mino01 Defnedilan34 Esra5419 Bogurtlencicegi 89Kbr Dumanzeliha Mere madambovary yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. 15 saatlik bi yolculuk yapacağız tayinciyiz. Evet yolda durup su takviyesi yapmayı bende düşündüm fakat şu virüs zamanı onu bile yapası gelmiyor insanın 🤦🏽♀️ Abartı gibi gelebilir bana da bazen fazla abartıyormuşum gibi geliyor ama elimde değil. Trendyolda 24 saat sıcak tutar vs yazan termoslar gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum. Mamayı taze yapacağım. Normal termoslarda var ama ayriyeten mama termoslarının da olduğunu görünce belki daha çok sıcak tutuyordur diye düşündüm.
89Kbr Anca Su için termos alabilirsiniz.o da 24 saat dayanmaz soğur,bi iki molada üstüne ilave sıcak su koydurursunuz.. mama ise yani yapılmış bi mama 24 saat beklemez.yaptığın zaman bile 30-60 dk arası tüketmelisiniz..
Dumanzeliha Chicco nun termosu var ben ondan kullanıyorum baya sıcak tutuyor 24 saat i bulur mu bilmiyorum ama
madambovary mino01 normal bir termos işiniz görür. Yanınıza bir de soğuk su alın sıcak soğuk karıştırıp mamanızı yapın. Zaten mama suyunun 40 derece falan olması gerekiyor hazırlanırken. Ayrıca her defasında mamayı taze yapın, yaptıysanız da max 1 saat içinde tüketin.🌸