Ygthannesi Yemiyor yemiyor oğlum ağzına hiç bişey sürmüyor hiç bişey yemek istemiyor zorlarsam ağlıyor sadece kraker ve anne sütü ne yapacağını şaşırdım lütfen yardım edin 1 yaşında
Halista Ygthannesi benim kızımda aynı durumda. Kan tahlili yaptırdınız mı ? Demir eksikliği de iştahsızlığın sebeplerinden biri. Bide kendi yemesine fırsat verirseniz bi nebze heveslenip yiyorlar gibi. Kızıma köfte makarna yoğurt gibi şeyleri yapıp önüne koyunca çatalla kaşıkla yada eliyle heveslenip yemeye karşı daha istekli oluyor
nazli_19 Ygthannesi kraker vermeyin bence ben kaldırıyorum görmeyeceği yere çok nadir belki haftada bir eşim veriyo onu da aciksin mecbur yiyecek bi de siz ya da eşiniz beraber yemeye çalışın gördükçe hevesledir belki bizde kırk takla atıyoruz yemesi için
Ygthannesi Halista yaptırdık sonuçlar iyi çıktı oğlum kaşıkla hiç yemek yemiyor eline veriyorum. Yine aynı
aysu0506 Allah yardımcınız olsun… yer inşallah. yemeyen çocuğu büyütmek çok zor🙁 eline salatalık ekmek türü birşeyler verseniz, yemeyi eğlenceli hale getirir belki
Ygthannesi nazli_19 aynı sofraya oturtuyorum eline kaşık çatal veriyorum tabak koyuyorum sadece karıştırmak içim alıyor onları asla ağzına bişey sürmüyor asla
Akidesekeri Valla Allah sabır versin 11 aylık kızım var aynı durumdayım çareyi artık akışına bırakmakta buldum yoksa psikolojim bozulacak buda bir dönem sanırım sabırla geçmesini beklememiz gerekiyor 🙏
Halista Ygthannesi anneliğin en zor yanı ne deseler ilk sırayı bende yemek alır sanırım. Allah yardımcınız olsun