Brnn Merhaba kızlar dün akşam bebeğime havuç kabak ve patates i karştrıp çorba yaptım fazla yapmışım dolaba kaldırdım bugun versem bi sorun olurmu
hamzarzgr Brnn ben sürekli öyle yapıyorum yani çorbalarını iki günlük yapıyorum ısıtıp veriyorum ertesi gün çok şükür bir sorun olmadı
dvran22 Brnn ben 2 günlük yapıyorum canım öyle ertesi günde vermiş oluyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür 😙
Kuckadam Brnn ama kabak cokcabuk bozulur hava sicak bide asiri zehirler ona dikkat edin sizde muhakkak tadina bakmalisiniz
Deletedmom200 Brnn ıspanak tavuk ve tavuk suyu yoksa verebilirsiniz zaten her türlü dolapta duruyordur bisiy olmaz yinede tadına bakın siz 😊😊
Minigiminannesi02 Hicbisey olmaz dolapta olursa tabiki iki gunde bozulmaz disards kalmasin ve hepsini isitmayim surekli azar azar isitin verin yemek bizar surekli isitip sogutup dolaba koymak bnde iki gun verdigim oluyr arada
Minigiminannesi02 Brnn ewet kucukken onu cok yaoardim cok severdi icine et suyu koyardim suan buyudu yine yaoarim ama genelde bizim yedigimiz yemeklerden de veriyrm artk arada corba falan yaoiyrm kizim 1.5 yasinda