Alyase Kuzular süt arttırmak için bunu kullanan var mı ? Bebeğim 3.5 aylık 2 gündür hastane işimiz vardı stresten azaldı 😢😢😢😢
magaya Alyase ben kullaniyorum ise yaradi bende memnun kaldim bestlak damlada kullanmistim oda cok ise yaramisti
Nurbeyaz Alyase ben kullaniyorum öyle aman aman dolu dolu bir süt olmadı ama bebeğime yetiyor çok şükür mama kullanmama gerek kalmıyor deneyin isterseniz
_yaseminturann Alyase ben kullsnıyorum etkisini göremedim henüz benim sürecim farklı biraz 54 gün küvoz yolu bekledim süt sağdım hep,zaten cok olmayan süt zamanla bitti😔
Alyase Çok teşekkür ederim hepinize birazdan eczaneye gidip alacağım denemek istiyorum 😢 umarım faydası olur
tgctsn Alyase ben de kullanmıştım ilk 3 ay canım faydası olduğunu düşünüyorum ama bence en önemlisi kafanın rahat olması stresten uzak durmak ve sütüm yetiyor diye düşünmek
tugraninannesi1 Alyase merhabalar ben almıştım ama içinden 4 tane kullanıp sonra hiç kullanamadım aceleniz yoksa kargoyu karşılayıp size yollayabilirim
tugraninannesi1 Alyase siz ne kadar verebilirsiniz? netteki fiyatına baktım güvenilir sitelerde 105-110 tl arası.