Deletedmom7 Güne girdik hala kordonu duruyor düşmedi bir türlü doktor rif 125 verdi onu da kullandık yine de düşmedi
Celiboon6 Deletedmom7 doktora danışmadan pudra falan dökmeyin Allah korusun daha kötü olur bir de kuru tutmaya çalışın göbeğini
elifiii Deletedmom7 pudra önerisi gelmiş ama yenidoğanda pudra kullanımı solunumu için tehlikeli, ayrıca illa pudra kullanılacaksa “talk” içermemesi önemli. O bölgeyi kuru tutmaya çalışın, sağlıkla büyütün.
Izabella Deletedmom7 gobek bakim kiti aldinizmi onu kulkandizmi biz onu kullanmistik onuncu gun dustu
1prensannesi_ Deletedmom7 bizim ki de geç düştü hiç bir şey yapmadım kendiliginden düşmesini bekledim ben 40 a yakın bi zamanda dusmustu
Birkoalaanasi Pudra ile düşüyor diye biliyorum. Kullandığınız ilacı da düzenli kullanıma devam edin, birşey olmaz Allah’ın izni ile 🦋
Izabella Deletedmom7 valla bizim dogum kagidinin icinde yaziyordu gobek bakim seti sprey seklinde ve tek kullanimlik steril mendilleri var kuri benegin hergun gobek kordonuna oni dokuyordum akrasindan mendiliyle temizliyordum ezcaneden gobek bakim seti dedin mi veriyorlar
Busrammesut Deletedmom7 bende babusol kullandım hemen kurudu ve düştü 1 haftanın içinde düzenli kullaniyomusunuz
Kayraninanesi 13 gün bekledik düşmedi sadece üstten biraz ayrılmıştı daha sonra her altını değiştiğimde yada gerekli gördüğümde biraz pudra döküp yedirdim 15. Günde düşmüştü
Busrammesut Deletedmom7 bize doktor falan yazmadı onu eczaneden aldık günde 2 kez uyguladık sabah ve akşam olmak üzere içindeki beze baya bi alkol sıkıp alt üst her yerine uyguladım onu kullandıktan 2 gün sonra düştü hiç aksatmadan yaptim ama sabah aksam
1prensannesi_ Deletedmom7 hayır kendiliginden düştü bana düşene kadar hiç bir şekilde müdahale etme denildi hemşire tarafından