Reyhandefne Kızım 3 aylık normelde gecelerı rahat uyur suan 2 defa aglayarak uyanıyor ve gunduzde elını sureklı kulagına goturdu suan yatarken agladı elını kulagına goturdu kakasıda yesıldı .bu durumda ne yaptınız .olmadı yarın hastaneye goturcem gecmezse
Eslemeymen Reyhandefne genelde diş çıkaran bebekler ellerini kulağına götürür damaklari şişmişmi acaba
Rukiyemiran Reyhandefne canım kulakları akiyormu kulağı kasiniyor olabilir bizde 3 aylıkken öyleydi doktora göturdum kulağı ağrımaz aktığı için kaşıntı yapar demişti temizledi krem sürdü çok rahatladı krem yazdı damla verdi 5 ayligiz hala kremi kulanıyorum kaşınıyor sürekli elinle ovala kulağını kaşıntıdan yapıyor olabilir
Fundalinko Doktorumuz 6 aydan küçük çocuklarda kulak zarı tam olmadığı için ağrı olmayacağını söylemişti. Diş ağrısı da kulağa vurur. Yada uykusu gelen bebekte kulağıyla oynar. Çok geçmiş olsun
Reyhandefne Fundalinko yok bugun oyle yaptı belırlu saate kadar uyurdu hıc uyanmazdı elini sureklı aynı kulagına goturup uykudan uyamıp aglıyordu.
Eslemeymen Reyhandefne kulağına süt koyma sakın enfeksiyona yol açarsınız zararlı yani nete bi araştır daha kötü olur o sütün hiç bir haydasi olmaz ki
Eslemeymen yarenim_1231 evet evet bizim hemşirede demişti enfeksiyon bile kapar kulağı birkere alıştımı kulağı sürekli ağrır artık
Reyhandefne Rukiyemiran cok akmıyor normel akıntı var arada bır oluyor suan bıle gozukmuyor tertemız gorunuyor .benimde aklıma geldı sonradsn acaba kasınıyor mu dıye kulak arkası ısırık olmus ondan dolayı da olmus olabılır krem surdum suan bır sey yok sukur