Htc1234 Kızım 39 günlük bir kaç gündür sulu kaka şeklinde yapıyor ama yapana kadar çok zorlanıyor baya uğraşıyorz neden olur acaba bu şekilde olan vardı doktora yarın gideceğiz bir fikri olan yazabilir mi ?
BaHarun Htc1234 benim de oyleydi canim niye oldu tabi bilmiyorum yediklerimden diye düşündüm,malfor damla vermeye başladim şükür eski haline dönmeye basladi
Ecocan Htc1234 bnmkide 4 ay 16 gunluk halâ sulu yapiyo anne sutu aliyo bence normal ama yinede doktorunuza sorun tabi iciniz rahat etsin
Ravzae Htc1234 benim bebegimde ayni gunde sadece 1.kere oda cok sulu oluyor zibinlarina kadar taşırıyor doktora sordum yapsın da tek sulu yapsın demişti kimide süt yaradiginda da olur diyorlar tabi doktorların söyledikleri daha önemli
Htc1234 Ecocan canım hemşireme sordum da normal dedi sulu ama benim takıldığım zor yapması çok zorlanıyor ben karnına masaj yapıyorum ayaklarımı kaldırıp indiriyorum da öyle yapıyor
Hazal Htc1234 gazdır canm benmkide çok ıkınyor 4 5 günde bir yapıyor ishal gibi doktorumuz normal dedi