Hemera Sevgili annelerim, evy baby bez kullanan var mı aranızda? Sleepy kullanıyordum ama bacaklarında aşırı iz yapıyor bu yüzden evy baby kullanmayı düşünüyorum. Tavsiye eden var mı, iz yapıyor mu, sızdırma yapıyor mu? Yardımcı olur musunuz 🥰
dvran22 Hemera deneme amaçlı evy baby aldık teyzemin tavsiyesi üzerine İyi ki almışım diyorum Lastik izi yok Sızdırma yok Bizde pişik falan da yapmadı şu an memnunm çok şükür Normalde sleepy ve molfix arasında gidip geliyordum ama evy baby ye devam😊😊
MiracAlpinAnnesi Hemera slepoy kullaniyodu oglum pisik ve sızdırma yapmaya basladi deneme amacli evy baby aldik iyikide almisiz sızdırma koku pisik yok masallah diyim cunku denemedigimiz bez kalmadı
Amnetfk1453 Hemera bende evy baby kullaniyorum gayet memnunum hep üstü ıslak uyanirdi taşardı bezlerden bundan hic taşmadı pişikte yapmiyor
Araseymen Hemera çok lastik izi yapıyor biz canbebege geçtik bu yüzden hiç iz falan yapmıyor sızdırmasa yok aşırı memnunum🍀
Smrenes Kullandım memnun kaldım sızdırma vs de yapmadı lastikleri de sıkmıyor evy baby ve canbebe arasında gidiyorum ama şu aralar canbebe daha favorim arasında çok büyük bir fark yok zaten..
Hemera Smrenes bende can bebe yi de düşündüm ama aklım evy baby ye yattı. Kullanmadan danışmak istedim. Sağolun 🥰
Hemera dvran22 çok sevindim şuan gelen cevapları görünce. Teşekkür ediyorum 🥰 peki kalıpları nasıl sleepy e göre. Sleepy biraz küçüktü çünkü
Deletedmom5151 Hemera bizde evy baby kullanıyoruz çok memnunum hem ıslak mendili hem bezi kalıpları dar değil ama bantları kısa ben 5 numara kullanıyor 16 aylık kilosuna göre bakın olmadı bir numara büyüğünü alın
dvran22 Hemera kuzum sana foto bile atabilirim çok büyük .. sleepy ve molfixe oranla bir tık daha büyük o yüzden rahat hareket ediyorlar Ben küçük olur diye 5 numara almıştım büyük oldu ama kızım çok rahat etti Sipariş verirsem 5 mi yoksa 4+ mi alayim diye ikilemdeyim bu aralar
MiracAlpinAnnesi Hemera bana aynı gibi geldi ama bacak kısımları daha rahat gibi ilk basta pisik oldu dedim eyvah buda olmadi😂 aradan 2 gun sonra duzeldi alısma süresi varmis demekki
Hemera Deletedmom5151 teşekkür ediyorum🥰 benim kızım 5,5 aylık 4 numara sleepy kullanıyordum. o zaman deneme amaçlı küçük paket alayım önce.
Sedayvaz35 Hemera ben 13 aylik kizima 9.5 kilo 4 numara kullaniyorum.. bence siz yine 4 aĺin derim evy babyde
Hemera MiracAlpinAnnesi pişik yapmıyor diye duymuştum zaten ama her bebeğin cildi farklı tabi. Ben şu ara iz yapmasından yakınıyorum. Bacağı kabuk kabuk oldu yavrumun
Hemera Araseymen ya gerçekten mi? Bende sleepy yi sadece iz yapıyor diye bırakıyorum. Bu da iz yapıyorsa hiç anlamı yok. Can bebe yapmadı mı iz
Araseymen Hemera yok canım yapmadi.evy baby bantları hem kısa hemde yapiskanligi bile iyi değil açılıyor bantlar devamlı.
Rzgr Hemera bende deneme paketini almistim. Hic memnun kalmadim. Cok naylonumsu. Sizma ve pisik yapmadi. Sabah bezi koku yapiyor.naylon kokuyor. Kaliplari cok buyuk. Normalde sleepy de 5 numara kullaniyorum. Ama evy baby nin 5 numarasi sarkti. Yan bantlar cok kisa. Bez asagida duruyor.
Hemera Rzgr yan bantlar kısmını söyleyen bir kişi daha olmuştu. Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Siparişimi iptal ettim. Biraz daha araştıracağım
MiracAlpinAnnesi Hemera aa gecmis olsun canim galiba kendi kendime nazar ettim pisik olmus aksam aldığım da hic birseyi yoktu ben anlamıyorum ya ama cok fazla terliyo gunde kac kez ust degistiriyorum gerci sadece zıbınla duruyo ama o etkilermiki?
Hemera dvran22 anladım canım. Sleepy genel anlamda diğerlerine göre kalıpları küçük diye biliyorum. Yan bantlar kısa demişler sorun oluştu mu sizin için.
tombikdonerkankasiiskender Hemera bende sleepy kullanıyorum bi ara lastik izinden dolayı evy baby ye geçtim ama oğlumda hemen pişik yaptı ve aşırı parfümlü kokusu beni çok rahatsız etti ayrıca hep sızdırdı, sanırım sleepy de parfüm falan olmadığı için evy baby de oldupu için pişirdi oğlumu sleepye geri döndüm ve normalde kullandğım numaranın bir büyüğünü aldım lastik izi olmadı bir de öyle deneyin derim
Hemera tombikdonerkankasiiskender evet sleepy çok doğal geliyor bana da. Zaten iz dışında başka hiç şikayetim yok . Kızım şuan 5.5 aylık 7 kilo. Ben 4 numara kullanıyorum. Bez aslında büyük geliyor ama bacakları yinr de iz yapıyor.