Esracik Merhabalar, bebeğim 4 ayını doldurdu ama gündüzleri çok uyuduğunu düşünüyorum. 1-1.5 saatte bir uykusu geliyor. Öğleden sonraki uykusunda ise 3 saat kadar uyuyor. Neden bu kadar çok uyuyor? Normal mi bu?
Gamzeli2206 Esracik şimdi bana normal geldi ama halsizlikte olabilir bu aylarda çok uyuması beyin gelişimini olumlu yönde etkiler yemekten daha önemli derler diğer bir seçenek ise d vitamini eksikse yorgunluk olur
nur-nr_123 Esracik o aylarda uyanıklık süresi normal canm bizimki tam 4 aylık değil ama 3 ay 22 günlük bizimkide öyle çok normal
seymaaras Esracik Ah keşke benim oğlumda uyusa😏😒Uyku çok ama çok sağlıklı bir şey. Ki internette araştırdığınız da bebeklerin çok uzun saatler uyuması tavsiye edilir. Bizim gibi 8 saat onlara yetmiyor
Mucizemsinsenn Esracik evet çok normal her ay biraz kısalıyor bir önceki aya göre o aylarda kızım da tam 3 saat uyur du öğlen uykusunu her işimi yapardım rahat rahat diğerlerimi daha kısa uyurdu bir kere öyle uzun uykuya yatardı bol bol dinlen 😂 arayacaksin o uzun uyku uyuduğu günleri
Deletedmom5151 Valla benim minnoş da uyusa öyle büyüdükçe uyku falan kalmıyor 16 aylık oldu sabah 7 de kalktı beyfendi gündüz 30 dk şekerleme yaptı kalktı 9 da uyudu bizde o aylarda 2 saate bı uyurdu sabah 7 de kalksa 9 da kesin uyurdu şimdi gözüne bakıyorum belki uyur diye 7 de kalkıp ikindi e kadar uyanık 🤗
kardelen00 Esracik canim cok normaal. istersen icin rahat edecekse uyku penceresi diye arastirabilirsin. 4 aylik bebegin 2 uyku arasi maksimum 1.5 saat olmali diyorlar zaten. 5 aylik olduk biz suan yeni yeni 2 2.5 saat kadar dayanabiliyor sonrasinda uyuyor min 45 dk maksimum 2 saat uyuyor. endiselenecek bir sey yok.