LiviyaDesor12345 İyi akşamlar guzel anneler minikler nasil iyidir insallah Bnm paşam 6 ay 5 gunluk oldu Dogdugu zmn bni emmedi pompayla safarak bir ay verdim bir bucuk ayliktan beri mamayla besleniyor ek gidaya yeni basladik sebze hasliyarak çatalla ezerek yediriyorum uc gun kuralina uygun yapiyirum herseyi ama ek olarak hippin meyveli mamasimdan almistim onu nasil kullanicagimi yazilmis ama ben birsey anlamadim kullananlar ek gidaya gecenler yarci olurlarda sevinirim yazi hatalarim olabilir kusuruma bakmayin yabanciyim karmasik yazmis olabilirim cvblar icin simdiden teşekkürler
Serdogrul LiviyaDesor12345 bende hippin meyveli gece mamasını kullanıyorum çok severek yiyor bebiş. Arkasındaki tarıfe göre yapıyorum ben
Yeliz LiviyaDesor12345 biz henüz başlamadık ama araştırmalarım sonucunda şöyle karar verdim. 3 gün kuralı uygulayıp önce yoğurt sırasıyla ayına uygun sebzeler ve ayına uygun meyveler. Hepsinde alerji tespiti için 3 gün kuralı uygulayacağım. Blw yöntemini deneyeceğim. Sizde araştırın isterseniz. ☺️
LiviyaDesor12345 Serdogrul oncelikle cevap icin teşekkür ederim ama o taridi pek anliyamadim ya szn bebe kac aylik ne kadar suya ne kadar kasik mama yapiyorsunuz
Serdogrul LiviyaDesor12345 bizim 4 ayımız bitti anca gördüm yazıyı kusura bakmayın :). Ürün yanımda değil suanda malesefki :( yapılışıds aklımda değil canım
LiviyaDesor12345 Yeliz uc gun kuralına uyguluyorum ama blw icin pek ısınamadım ama gene bi arastricam suan sebze pirinc corbasi puresi falan veriyorum yarin yoğurt verecem ama hippin kaşık mamasini nasil yapicam ordeki tariften bisy anlamadim
Baharellezi Yeliz canım blw yöntemini ben hiç sevmedim .görümcem uyguladı kızı şimdi 1,5 yaşında herşeyi elle yiyiyor üstü başı heryer pisleniyor yemeklerle oynuyor mama sandalyesinden aşağa atıyor ,çatal kaşık kullanmak istemiyor hiç bana göre değil ☺️
Baharellezi LiviyaDesor12345 canım o hazır mamalar yerine irmik haşla içine meyva ez karıştır daha faydalı mevsim meyvalarından elma muz şefali armut olabilir, instagramda bu mamaları anlatan sayfalar mevcut bir bak istersen
LiviyaDesor12345 Serdogrul ya ben bu ek gida isinden korkuyorum canm ya pirinç alerji yapti yavrumun heryeri kıpkırmızı oldu artik bisey yedirmeyede korkuyorum
LiviyaDesor12345 Baharellezi bnde blw yontemini sevmedim canm kendim yediriyorum şimdilik ama ne kadar zormuş princ alerji yapti suan yemk vermeyi erteledim nasil basaricam nasil yapicam kafam cok karisti cok üzgünüm ya 😪