Dyg_brn Kızlar selam bebişleriniz ne zaman emeklemeye basladı 7 ay 9 gunluguz henuz bi çaba yok yüz üstü yatırdığımda da hiç sevmıyo sıkılıp aglıyo hemen 🤷♀️nasıl alıscak böyle bilmiyorum sizler de nasıl alıştılar emeklemeye. Direkt yürüyen var mı 😊
Melike09 Dyg_brn 7.5 aylık gerı gerı gıdiyor . Yatakta uyuttum sabah yatağın ucunda yakaladım. Geri geri ucuna sürünmüş🤦🏻♀️ Artık gündüzde beşikte yatacak ders okdu bana
Defne_Sare Dyg_brn valla bizde 7 ay 5 günlüğüz bizdede yok birşey emeklesin çok istiyorum ama kafayı yerden kaldırmıyoruz bakalım ne olacak 😌😌
Cigdem07 Dyg_brn Benimde bebeğim 7 aylık henüz bi apalama yok. Yüz üstü koyduğum zaman sadece ellerinin üzerinde duruyo kafayı kaldırıp 😂 tembel bizim bebeler heralde direk yürüyecek.
Dyg_brn Melike09 😁😁bizimki de yurutecte geri geri gıdıyo 🙈Şaka maka asla bi yerde bırakılmıcak bebişler 🤦♀️😁
zeynep_kcygt7 7 ay 26 günlüğüz altı buçuk aydan beri sürünüyor sürünerek oda oda geziyor çok da hızlı gidiyor bir haftadır emekleme pozisyonu alıp ileri geri yaylaniyor elini ileri atıp düşüyor bakalım ne zaman emekliyecek sabırsızlıkla bekliyorum:))
snglkllgl 7ay 13 gunluk emekleme pozisyonunu neredeyse bir aydir yapiyo ama kesinlikle bir adim dahi atamiyo korkuyo mu nedir anlamadim sadece yaylaniyo simdilik☺️
Miraakdag Kızım 5bucuk aydan itibaren yuvarlanmaya sürünmeye baslamıstı. Son 1 2 haftadırda 2 adım emekleyip sürünmeye devam ediyordu. Bugün 6 au 14günlük , tam anlamıyla emekliyor. Uzun mesafeleri emekleyerek gidiyor 🙏