Klasik bir cümle ile giriş yapayım Travel sistemden sonra kuş gibi geldi. Travel sisteme şöyle kötü böyle ağır diyemeyeceğim çünkü o da gerekli, puseti elzem, diğer kısmı ilk 6 ay rahat uyusun , vücudu rahat etsin diye elzem boşuna o kadar pahalı değiller otomobili olana yeri olana gayet güzel icat Çok memnundum ama bizim yer problemimiz vardı otomobilimiz yoktu sık sık şehir dışına çıkıyorum o yüzden daha portatif Araca geçmemiz şart oldu çok uzun araştırmalar sonucu aldım bir günlük tecrübemin sonunda çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tek elime kızımı alıp diğer elimle açıp kapatabildim hem de defalarca, taşıması çok kolay Açıp kapaması çok basit zeminin orta sert oluşu , yatar pozisyonu , ön barın ortadan açılır olması. Kısacası çok memnunum ve tavsiye ediyorum. Sürüş yeri tek bar olduğu için Tek elle sürebiliyorsunuz ve kayma olmuyor. Tekerlekler de çiftteker olmadığı için engebeli zeminlerde sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum 360° dönebiliyorlar dar alanlarda manevralar için şahane bi özellik. Ben araştırırken ayrıntılı yorum görememiştim o yüzden uzun oldu. Umarım fikir edinmenizde yardımcı olmuşumdur. İlerleyen günlerde memnun kalmazsam yine gelir yazarım ama sanmıyorum. ☺️