Elifkkkkk Anneler 5 aylık oğlum var makatında bu gün farkettim şiş beze gibi bişey var başına gelen vsr mı nedir bilen var mı
elif-emirinannesi Elifkkkkk çok geçmiş olsun. Bu beze tam olarak nerde iltihap yapıyor mu yani meme gibi şişik mi yeğenimde var doktor ameliyat olman gerekiyor demiş 3 yaşında. Çok çekti ağrıdan
SenaKaplan Elifkkkkk benm kızımdada oldu bebekken dr a götürdük çatlak oluşuomuş kabızlıktan dolayı krem vermişti 2 adet karıştırıp sürdüm ve şişliği geçti ama kabız olmamasını sağlamam lazımdı uzun bi süre ölelikle geçti şükür sıkıntımz kalmadı şu anda
Elifkkkkk SenaKaplan çatlak değil çatlak oldu bizde geçti bu makatının yanında içinde beze gibi birşey bende anlamadım
elif-emirinannesi Elifkkkkk yok basur değil beze dedi doktor. Ultrason cihazı ile bakıldı. Bağırsakları da etkiliyor doğduğu bu güne kadar hep ishal idi
elif-emirinannesi Elifkkkkk ablam cerraha gitti. Kendisi dedi. Başka doktor basur dedi ama değildi. Ameliyat şart dedi ilerde çocuğun bağırsaklarına etki edermiş. İnşallah sizin öyle bir durum değildir