Janss mosimosi Hippi bilmiyorum ama Humana bende biraz fark ettirdi süt arttırımını . Doktorum Bestlac diye bir damla önerdi henüz kullanmadım ama internet yorumlarında etkili olduğu yazıyor 🤷🏼♀️
ikos58 mosimosi tüm markaları denedim. Humana,hip,lactamil,momys tea. ayrıca yanında promalt da içtim. Bunları içerken günde 3litre su ve hoşaf da tükettim. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Varsa zaten var yoksa yok
Janss renkliruya Hem çok azlar hem çok pahalılar bebek/anne ürünlerinde tüm firmalar inanılmaz rant yapmış 😣 Sudan daha fazla süt arttıran birşeye rastlamadım şimdiye kadar 🤷🏼♀️ Ama 1-2 aya kadar diğer arttırıcıları da almaya başlayacak gibiyim 🤦🏼♀️
YazCilegi Janss ezcanelerden değilde gittigidiyor ya da hepsi buradadan bakın bu tarz seylere daha uygun oluyor 🤗 e bebekte 30 tl olan humana gittigidiyorda 3lüsü 60 tl ücretsiz kargo.
renkliruya Janss bu damla çok mu pahalı.. ben hastanedeyken alın dediler eşim aldı ama ne kadar bilmiyorum.. 1 şişe bitti tekrar almak istiyorum..o zaman öğreneceğim ne kadar olduğunu.. Bence rezenede fayda ediyor.. Ben bu damlayı kullanıyorum, rezene içiyorum bide su içiyorum.. Maşallah şimdilik bi sorunumuz yok..
Janss YazCilegi Eşim 34 liraya almış 🤦🏼♀️ Aslında araştırıp bakmak lazım ama nerde öyle vakit 🤦🏼♀️ Bundan sonra ilk önce oralara bakarım 👍🏻❤️
mosimosi KaraKedi nöbetçi eczanede bunu bulabilmiştim humana yoktu. Hipp bittikten sonra humana alacağım
YazCilegi mosimosi aldıklarımın hepsi aralık 2018 bazı satıcılar bilgilerde skt yazıyor. Yazmayanlara da soruyorum mutlaka
mosimosi ikos58 hipp, lactamil ve hoşaf içiyorum. Ben de işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum. Bazen çok oluyor sütüm bazen az oluyor. Promalt almayı düşünüyordum ben de
Mehmetalp Hipp bende humanadan daha iyi etki yaptı. Bide arkadaşım direkt malt içecek veya alkolsüz bira al dedi kendisi gıda mühendisi promalt ile pek bi farkı yokmuş. Promalt vs zor bulunuyor diye demişti bunu bilginiz olsun.
mosimosi Mehmetalp Malt içeceklerin tadını hiç sevmiyorum. Promaltın şekerli bir tadı var diyorlar, içmedim bilmiyorum ama deneyeceğim. Ebebekten sipariş vereceğim.