Nehirmine Benim kuzum 4.5 aylık ama hala kakamiz gecikiyor bazen 3 gün yapmadığı oluyor ama gaz çıkarmada sorun yok kabızlık da yok yaptığı zaman çok rahat yapıyor böyle olan bebisler var mı 😥
HaticeY Nehirmine sizin 3 günmüş 8 güne bir yapıyor benim oğlum bazen lavmanla yapıyor güya doktor şurup verdi 4 gündür kullanıyorum hala yapmadı
Aybukebuyuyor Nehirmine 38 günlük 2 gündür yapmıyor. 5 güne kadar normal diyor doktorlar. İnşallah o kadar sürmez. Zeytinyağı verdim. Poposuna zeytinyağı sürdük kulak çöpüyle. Malesef. Gazını çıkarıyor aynı şekilde idrarda yapıyor.
Esrakuzey Nehirmine bebeği rahatsız etmiyorsa sıkıntı yapma canım anne sütü emen bebeklerde olabiliyor bizde de aynı problem var eskiden 5günde bir yapıyordu şmdi 2günde 3gnde bir yapıyor düzeldi diyorum ben😍
Hande2424 Benim bebeğinde de kaka problemi vardı 1 hafta da ancak yapabiliyordu şuan 3 aylık oldu 2 günde 3 günde bir yapıyor kizlar. Benim götürmedigim doktor kalmadı hiç biri bir şey yapmadı en son bir doktor krem verdi onu kullandım hmn kremin peşine yaptı ama artık o da kâr etmiyor şu son bir haftadır Kendi kendine yapmaya başladı sizlere şunu da öneririm hurma suyu da çok iyi geliyor 😉
Hande2424 Aybukebuyuyor canım onlar hiç Bir işe yaramadi valla bende zaman geçtikçe bağırsakları düzene girdikçe yapıyolar biraz sabır sadece
Nily Esrakuzey aynı benimlide öyle şuan gün aşırıya kadar indi . 5gün yapmadığı olmıştu. İlk kez gördüm ben böyle bişeyi hiç duymamıştım hayatımda bildigim her bebek kaka yapıyordu. Yeni nesil bebişler böyle heralde 😀
Hande2424 Nily REDEKAİN dedim ya cnm uyuşturucu özelliği var onu sürünce zorlanmadan aci hissetmeden yapıyor bebeklerimiz
Nily Nehirmine doğrudur valla Oda söyleniyodur kesin çok kaka yapıyor diye😂 neyse bizde birazcık bezden tasarruf etmiş oluyoruz😝😝
Hande2424 Kızlar birde bir tane hurmayı iki ye bölün yarım cezve suyun içinde kaynatın rengi çıkana kadar sonra bebeğinize içirin bn onunda çok fazla etkisini gördüm
Nehirmine Hande2424 bende mamasinin içine yarım çay kaşığı 1,2 damla zeytinyağı damlattim 3. Ay bitince faydasını gördüm
Safiyee Hande2424 kac aylıkken yaptiniz bunu acaba bnim bebegimde 3 gundur yapmiyor anne sütü ve sadece 1 kere gece yatarken mama veriyorum hc boyle yapmazdı 😢😢