Marinedeniz Normal canim bazen benm bebegim de uyuyor bazen uyandiriorum bazen oncesinde cok iyi sut icmisse uyandirmiorum
NergisKKarakus Bebekler 1.ayını doldurduktan sonra artık daha uzun uykular uyumaya başlıyorlar 5-6saat kesintisiz uyuması normal ama gündüz değil gece, o yüzden acıkacağından değil de gece gündüz ayrımını yapabilmesi için gündüz o kadar uyutmasanız iyi olur
Damla93 Sueda2929 benimkide 2 ay 9 günlük 7 saat bile uyuduğu oluyo hiç uyandırma acıkınca uyanıyolar tepinmeye kıpırdanmaya başlıyolar
Sweett Damla93 canım benim bebeğim de 8 günlük özellikle gece 4 5 saat uyumak istiyor ama çok sağlam emiyo yani 1 saat memede duruyor. Uyandırmaya çalıştığımda da uyanmıyor çok zor kalkıyor. Sarılık olmasından korktuğum için kaldırıyorum
Kub Sueda2929 benim bebegimde 2 aylikk uyandirmadan hic ya emziriyrm yada mama verceksem uykusunda veriyrm uykusu bolununce cok huzursuz oluyr bdaha uykuya dalamiyr cunku , korkma sende emzir uykusunda yada mama veriyrsan ver 2 saatte bir bisey olmaz ☺
defnesmomm Sueda2929 normal canım, gece uykuları giderek uzayacak. Aç kalmaması için kucağına alıp emzirebilirsin ya da mama veriyorsan biberonla besleyebilirsin uyandırmadan 🌿
Marinedeniz Sueda2929 benm bebeim de cok uyuyordu zorla uyandirirdim uyandi denirse ona tabi zorla sut verirdim fln bir sure oyle gitti smdi de arada bir 4 saate kdr uyudugu oluyor uyandiriyorum sonrasnda
Damla93 Sweett sen kaldır zaten 2 saatten fazla aç kalmasın daha çok küçük en azından 1 ay 2 saatte bir besleki sarılık olmasın olsada hemen atlatsın
Yami Sueda2929 benim bebeğim de 2 aylık ve hiç uyanmadan max 8 saat bile uyuduğu oluyor ben hiç ellemiyorum acıkınca kendisi uyanıyor. Doktor da kendisi uyansın sen hiç dokunma dedi 2 haftalıkken
Yami Damla93 sarılık riski atlatılmışsa ki bu yaklaşık 2 haftalıkken doktor tarafından tespit ediliyor kesinlikle 2 saatte bir kaldırılmamalı. Hele de geceleri. Bu hem bebeğe hem anneye eziyet. Ve alışkanlık haline gelirse çok çok daha kötü