BerkinAnnesi_32 Kızlar 15 aylık bebeğiniz kaç kilo benimki az gibi geliyor bana çok hareketli bi bebek bütün gün hiç durmuyoruz 😊
Tatliskooo BerkinAnnesi_32 15 aylık olmak üzere 10 kg görsek şükredeceğiz yaklaştık bakalım 🤭çok fazla hareketli en son 80 cm idi çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz sizinki nasıl
snyck BerkinAnnesi_32 14 aylık olacak 12,5-13 kilo falan gec yürümeye başladı baştan kilo aldı artik fazla almıyor
Mom4775 13 aylık 11 kilo. Aslında aşırı hareketli ve son dönemde iştahsız. Keçi sütlü tam buğday unlu bebe bisküvi yiyor biraz. Sanırım ondan.
Kelebek88 BerkinAnnesi_32 yorumlara baktim da ben soylemiyim kiloyu..boyu 85..asiri hareketli.ve surekli disariyi istiyor.elinde top kapiya vurup duruyor..
BerkinAnnesi_32 Kelebek88 niye çok mu kilolu canım 🙂 benim de aynı hep kapıda gözü çıkar diye bağırıyor senin yine top oynamak istiyor benimki onunla da ilgilenmiyor başka şeylerle meşgul sürekli
minikurabiyem BerkinAnnesi_32 bizde 16 aylığız kilosu 12 aylıktan bu yana değişmedi 9100 çok hareketli canı sağolsun emmeye düşkün iştahı pek yok bir kaç kaşık anca yer.sağlığı yerinde olsunda önemli olan o 😍
CatBoy BerkinAnnesi_32 yarın kontrole gideceğiz 1 yaşında 8.100 gramdı yine çok aldığını düşünmüyorum. Düz duvara tırmanacak potansiyelde sürekli koltuk tepelerinde ☺️
CatBoy BerkinAnnesi_32 korkuyorum düşecek diye peşindeyim hep ☺️ Birde çekmeceler var güvenlik kilidi aldım onları koparıyor ☺️
BerkinAnnesi_32 CatBoy aynı canım hep peşindeyim yemek uyurken yapıyorum evet benimki de açıyor artık sakıncalı biseler koymaya da gelmio artık 😁
CatBoy BerkinAnnesi_32 herşeyi kaldırdım televizyonu duvara sabitledik. Tv ünitesini atmayı düşünüyorum şuan ona çıkıp kabloları çekiyor 😂