kubraF Kızlar ek gıdaya geçmemize 3 gün kaldı. Kızıma bugün makarnavitmadan ek gıda ürünleri sipariş verdim. Zaten doktorumuzun verdiği ek gıda tariflerinde de olan yulaf ezmesi yulaf unu keçiboynuzu unu keçiboynuzu özü bebek irmik ve pirinç unu sipariş verdim. Bu sayfadan alışveriş yapanlar memnun musunuz ? Ek gıdada siz neler kullanıyorsunuz ve yemeklerine çorbalarına mı katıyorsunuz ?
Deletedmom277 kubraF Ben çok kez aldım çok memnun kaldım. Hurma özü de çok güzel keklerine katıyorum Pirinç unu hariç hepsini aldım☺️
12sb kubraF yaaa doktorum bandana bugün ek gıdaya başla dedi ama liste vermedi siz atarmısınız listeyi
Deletedmom277 kubraF şu an 2 yaşında. 1 yaşından itibaren yiyor. Şeker kullanmadığım için hurma özüyle tatlandırıyorum ☺️
Deletedmom55 Deletedmom277 1 yaşına girdiğinde şeker ve tuzla tanıştırmadın mı Aleyna merak ettim. 1 ayımız kaldı bizimde 🥰
Mom0363 Ben yaklaşık 8 aydır düzenli alıyorum. Elma suyu konsantresi, hurma özü, kayısı özü ( kabızlık için birebir) Bebek muhallebi, bebek irmik, pirinç unu, bunlar listemizin olmazsa olmazı. Her ay farklı farklı şeyler alıyorum bunların yanında.
Ygz kubraF yoğurtlu tarhana haricinde hepsini beğeniyorum cogu ürünlerini kullandım. Karadut özü ve karamürver özüde vazgecilmezimiz😚
meryemmirasmombuse kubraF 5. Aydan beri kullanıyorum bebeğim 16 aylık🌸 pirinç unu irmik keçiboynuzu unu tam tahıl unu yulaf unu muhallebi ruşeym siyah üzüm özü keçi boynuzuözü karadut karamürver sürekli alıyorum
Deletedmom277 Deletedmom55 Hiç zor değil gerçekten, hurma özü ve elma konsantresi şekerin yerini tutuyor ve bence daha güzel oluyor ☺️