Gamzeyup Oğlum 10 aylık olmak üzere ama aylardır geriye doğru sürükleniyor. Oturduğu yerden poposuyla yana doğru gidiyor ama bir türlü doğru bir şekilde emeklemedi. Bir sorun olabilir mi sizce yada benimki direk yürüyecek mı dersiniz? 🤨😅Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Elff Gamzeyup 7 ay 20 günlük bizimkide geri geri poposunu ittire ittire gidiyor sağa sola dönüyor birazda tombik ayakta durmak istemiyor 🤨
Thesra Gamzeyup Sorun değil canım bazı bebekler önce geri geri yana yana emekleyebilir sonradan düz gitmeyi öğreniyolar merak etme benim kızımda öyleydi😅
Glitter Gamzeyup annem anlatir. Ben de geri geri emekleyip direk yurumusum, hic nornal emeklememisim 🙈
Elff Gamzeyup evet bizim Kids yapıyor onu dizlerinin üstüne kalkıyo yüz üstü yatarken kıçını ileri geri sallıyo bişi almak istediğinde uzanıp küt diye kendini atıyor falan yürüyecekler sonunda
Emine Gamzeyup oğlumda 10 ay 15 günlük hiç emeklemiyor biraz sürünüp basıyor çığlığı bazı çocuk emeklemeden yürür sorun değil bence
Mila01 Gamzeyup BEN ÖYLE EMEKLEMİŞİM ŞİMDİDE ARABA KULLANIRKEN EN ÇOK SEVDİĞİM GERİ GERİ GİTMEKTİR KORKMAYIN😂