poyrazkayra Ecemert34 ben vermiyorum mamayı gece ve sabah çok erken saatte toplamda 2 defa. Tabi bunu şu anda veriyorum.ilk ek gıdaya başladığında gün içinde 1 defa yada yemek yemek istemezse aç kalmaması adına 2 defa veriyordum.
Esra1237 Biz de 5 ay 7 günlüğüz Bende bugün ev yoğurduna başladım ilk başta midesini bulandırdı ama sonra yedi yarında bebe bisküviyle yoğurt ertesi günde yoğurt muz denicem bakalım insallah severler🤷🏻♀️
Araseymen Rabia_38_01 bitene kadar veriyorum günlük mayalamiyorum doktora sordum besin değerlerini korur ev yoğurdu günlük mayalamaya gerek yok dedi.
Beren13 Deniziincani bende basladim elma armut havuc 3 gun kuraliyla ev yapimi yogurt veriyorm her gun 1 ymek kasigi
Deniziincani Beren13 yiyor mu peki bebe bizim ki kask gornce çığlık çığlığa birde ağzını kitliyor mümkün değil kasikla birsy weremiyorm
Beren13 Deniziincani evet canim sukur yiyo yememezlik yapmiyo bebegin kac aylik bilmiyorum da acken dene bi de yemek yerken yaninda tut gordukce de merak eder ister belki
Beren13 Deniziincani baska tatlar denedin mi hic burda okumustum yine tadini unutturmayi dene bi de her gun veriyomussun ya baska sebze ya da meyve ver aradan 3 4 gun gectkten sonra tekrar dene bakalm yogurdun tadini unutsun bi belki o zamn yer