Filiz1806 Kizlar iki çocukla bir türlü gidipte sprial taktirmak nasip olmadi ortalikta malum zaten burda bizim saglik ocagida takmadigi icin mecbur 3 aylik igne yaptirdim. Herhangi bir yan etkisi var mi diye soracaktim 3 aylik igne yaptiranlara ??
Nisa_derin12 Filiz1806 ben 2 ay önce yaptırdım ilk ay adet oldum ama 10 gün sürdü bu ay 10 gün gecikti korkmuyo değilim.. Ebe size ne dedi koruyucıluğu fazla dmi benim ebe iyi dedi ama korkuyorum yine de
Filiz1806 Nisa_derin12 cnm 100 100 e yakin bi koruma yöntemi dedi ama ilk bi hafta yinede kontrollu olun dedi. Simdiye kadar igne olan herkes memnun dedi ama buralarda okudugum kadariylada herkes sikayetci anlamadim gitti.
Minnoo35 Filiz1806 iğne yaptıran memnun mu 😳 bende yaptırmıştım 45 gün yoğun kanama yaptı bende iştah desen doymak bilmedim aşırı sinir sıkıntı yaptı sürekli bi baş agrısı oldu iğrenç bir şey hayatımın hatası resmen 20 aydır adet olmuyorum kesti 🤯 sakın yapmayın bidaha hiç iyi değilmiş
Poyraz_Efem PudraKokusu emzirirken hiç bir sorun yaratmıyor. Ben sağlık ocginda vuruluyorum eczaneden 15 TL ye alıyorum
-civcivlerim- Adetten kesiyor diye duydum bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım yan etkileri fazla diyorlar