Filiz1806 Kizlar bebegimm 4 ay 10 gunluk ve kilosu 7.100 gram boyu ise 75 cm hemsire gecen aya gore 300 gram almis bole devam ederse diger ayda bi cocuk doktoruna goturun dedi cok mu az ya cocugumu halbuki sureklide emzirmeye gayret ediorum.
Elasevinc Filiz1806 kilonuz da boyunuzda bence gayet iyi biz 3,5 aylığız kilomuz 6.300 3 aylıkken boyumuzda 61 cm di
Ogullarinaasikanne Filiz1806 bence siz cocugunuzu değil o hemşireyi bir doktora götürün ki asla ama asla hiçbir hemşire bunu diyemez. 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olan bebek saglıklı demektir sizinki şimdiden katlamıs belli ki. ve ilk 3 ay 600-1000 kg alması beklenir sonra kilo alımı azalır bunu ben bile biliyorum kilosu fazlasıyls iyi boyuda öyle benim ilk oğlım 6 aylıkken 7.200 dü 🙄
Durusumm Filiz1806 kilosu da boyu da gayet iyi. Hareketlendigi icin az almıştır doktorunuzla.görüşün yine ama aynisini söyleyecektir
demirboy Filiz1806 bebeğinizin boy ve kilosu normal. Ancak hemşire 600 gramın altında aldığı için öyle söylemiş. Hemen tepki gösteriliyor hemşireye ancak belki sütünüz yeterli gelmiyor veya başka bir sebep bilemiyorum 500 600 ün altına düştüğü için sonraki ay da aynj olursa dr a yönlendirmiş olması gerekeni yapmış. Ama o ayda düşen de çok duydum bulunduğunuz ayda yine alması gerektiği kadar alıcaktır büyük ihtimalle🌸
Filiz1806 Bncede iyi ama iste yuzde 3luk bi oran oluomus onu gecmesi bekleniomus bnmkide sadece 300 gram almis. Bole devam ederse cocuk doktoruna goturun dedi tedirgin oldum ya
Filiz1806 Ogullarinaasikanne cnm bnmkisi 4.115 gram doğmuştu simdi 4 ay 10 gunluk ve kilosuda 7.100 gram boyu 54 cm dogmustu simdide 75 cm iyimi yani ??
Ogullarinaasikanne Filiz1806 gayet iyi canım bence her ay 600 alsa yetiyor hemşirelere göre benim oğlumda 3.540 doğdu 3.200 e düştü iki aylıkken 5.300 dü gayet iyi dedi doktor. sağlık ocağı öyle sizinde bence gayet sağlıklı ve güzel yetişmiş bpyu kilosu maşallah diyelim
AnneOlmakCokGuzel Filiz1806 75 cm mi? Boyu şu an 8 aylık bebek boyunda boy çok uzun, benim oğlum 9 aylık 77 cm 😂 ve persentil tablosunda en üst seviyede😊