1prens1prensesannesii 30 gün önce sezeryan doğum yaptım yaklaşık 15 gündür afedersiniz makat girişinde sanki içinden cam kırığı çıkıyor givi acı oluyordu.. Bugün kanama arttığı pıhtı şeklinde.. Başına gelen var mı? Ne yapmam lazım Kusura bakmayın açık yazdım biraz
mikelenjelo35 1prens1prensesannesii geçmiş olsun.baharatli acı seylerden uzak dur ama en azından bı saglikocagina git evde kendi kendine geçmez bu acı ilerlemeden belki ilaç yazar geçer
Ejderhahavva 1prens1prensesannesii canım bunun ayıbı olmaz tabiki açık açık yazman iyi olmuş …bendede var ama bendeki basur değil sanırım meme ucu gibi çok küçük ama kanama yada wcde iken zorlanma vs de yok bende korkudan gitmedim doktora doğumdan önce vardı bende kabızlık durumun nasıl sıksık kabız olan biriysen ondan olabilir mi bağırsaklar zedelemiştir belki
1prens1prensesannesii mikelenjelo35 hiç baharatlı yemedim daha neden oldu anlamadım yarın genel cerraha gideceğim sanırım
mikelenjelo35 1prens1prensesannesii gebelikte yada doğumdan sonra olabiyor basur yada çok kabızlık yaşayanlarda.catlak kanama vs.hangi bölüm bakıyor bilgim yok ama.ilerlemeden bence git
1prens1prensesannesii Ejderhahavva kabız da olmadım hergün 1 kezde olsa tuvalete girdim birden oldu anlamadım bende