Öyle böyle derken geldik 4. Aya 😍 iştahsızlık 1,5 aydır var ne zaman iştahlı bebek olacak dua ediyorum .Allahtan uykusunda içiyor onu da içmesen ben deli olurdum 🤪
şu çok konuşulan kilo evettt 🥰 ama ben kilodan çok bebeklerinizin yeteneğini sorucam mesela benim kızım 3,5 aylık dönmeye başlamıştı ama elini kurtaramıyordu şimdi elini kurtarıyor popuyu da dikiyor bence erken emekleyecek gibi kıpır kıpır 🙏🧿🥰 kilosu ayına göre gayet iyi anne sütü alıyor .Geçen bir arkadaşım kendi bebeği ile kıyasladı kilo olarak benim kızım 6,5 kg onun kızı 8750 benim ki çok zayıfmış 🤣 dedim neye göre diyorsun dedi kızıma göre 🤣 neyse kalp kırmak istemedim doktor ayına göre gayet iyi ve sağlıklı dedi dedim.Bu arada tam dönebiliyor senin ki dedim yok kız daha erken benim kızım dönemiyor dedi .E benim güzel arkadaşım eğer art niyetli olsam cevap geldi ama bebeklerin ne suçu var 🥰 kıyaslamalardan nefret ederim 🤩 Hepimizin bebeklerinin belli bir vakti var ve yetenekleri de rabbim hepsini korusun 🙏🧿 sizin durumlar nedir