bdnebk arkadaşlar bende ben araniza yeni katildim 2 günlük anneyim bende iki gündür gogsumden sadece agiz gibi geliyor süt gelmiyor cok tedirginim neler yapmaliyim sezeryan oldum
Dodonay bdnebk gelecek. Emzirmeye devam et. Eğer o geliyorsa devamıda gelecek inşallah. Göğsüne masaj yap. Sıcak duşa gir. Suyla masaj yap. Komposto iç. Bol su iç. Uyu dinlen. Çoğalır inşallah.
Ftmsnny bdnebk etrafından birsürü ses duyacaksın tıka kulaklarını. Sadece emzir, gerekiyorsa mama ver aç kalmasın. Hoşaf ve bol su iç en yararlı onlar ve sağ sürekli azda olsa sağ 🙏🏻
Liyaa bdnebk cnm bende 3 gün sadce koyu renk geldi az az sonra normal süte döndü ve biranda çoğaldı sütüm
Aselpoyrazali Canım kimsenin lafıyla mama verme gelecek sütün. bebek aglasada verme sen emzir o çektikçe kanal açılıp sütde gelecek sadece sabırlı ol stres yapma bebek uyuyunca sende uyu inanki dinlenmiş vücut daha çok süt üretiyor ❤️
Tky58 bdnebk korkma önce o geliyo bi kaç güne de normal süt gelmeye başlayacak. Yalnız o bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli sık sık emzir bebeğini☺️
Nekwa bdnebk canim zaten bebegin suan midesi bilye kdr bir corba kaşığı sütle doyar. Cok şükür gelmis seninde 15. Dk da bir emzir ve humana stil tea ic. Ilkimi bilemediğimden emzirmedim ama bunu 5 aylik olcak cok şükür bu sekilde çoğalttim sütümü
Littlemisssunshine bdnebk canım hiç korkma zamanla sütün çoğalacak, fırsat buldukça uyu, bebeğin güçsüzse çekemiyorsa pompayla çektir, çok bol su (4 lt kadar) boza ve humana still tee iç, ılık duş al ve çıkmadan bir 3 dk göğüslerine suyu tut.
Yazk bdnebk ben mama vermiyim alışmasın sonra süt içmez korkusuyla vermedim, oğlum aç kalmış sarılık oldu. Sütün azsa ve doymadığı için ağlıyorsa mama ver zaten sonra sütün gelir
fatima bdnebk sıcak su ile kompres yap canım.. duştan sonra baya bir akıyor sütün geliyor yani.. ve almasa bile bol bol emzir sen. gelir sütün merak etme sıvı şeyler tüket özellikle çay.. kuru incir kuru kayısı vs şeylerde süt yapar
Mel-sin bdnebk Mama verme diyenlere kulak asma cnm sarılık olmasından iyidir. Benim 3.günümde gelmişti sütüm. Her saat başı emzirdim ben ve günde 2 kere mama verdim. Aç kalmasindansa karnının doymasi daha iyi. Bunun dışında 3 lt su. Kayısı suyu iç özellikle kabız olmazsın. Komposto. Süt. Dere otu sütü bol yapan şeylerden mesele. Ben her öğün yedim. Maydanoz tabii ki. Sütlaç da süt yapıyor. Tereyağlı yumurta, bulgur pilavı. Bal kaymak. 3.günümde sıcak suya girdim. Sıcacık sütün altinda masaj yaptım goguslerime. Bir de tarakla saç yarar gibi göğsündeki süt kanallarini uyardım ki çabuk gelsin diye. Günde 2 bardak da Humana içiyorum o da bol süt yapıyor.
Emiri bdnebk gelecek benim 3 gün gelmedi süt çayı içtim öyle geldi benim ondan öncesinde komposto içtim yeşillik yedim bol bol su iç hurma ye gün 3 4 tane incir ye hurmayı kaynat 3 4 tane iç onu