Semadefnemurat hangi emziği kullanıyorsunuz ve temizliğini nasıl yapiyosunuz Bazen içi sanki buhar dolmuş gibi oluyor Biz şuan bebedor kullanıyoruz annelerim_ 😊_
Tubali Semadefnemurat avent ultra air emzik sadece bir kaç kez gaz sancıları olduğunda kullandım. Alıştırmak istemedim temizliği de suda kaynatarak 😁
Kuzey-41 Semadefnemurat Nip marka damaklı emzik kullanıyorum kaliteli güzel emzik evet malesef hangi emzigi kullandiysam içlerine su kaciyor buhar oluyor temizligine gelince ilk aldgmda kaynar suda 5dk bekletmistim okadar şuan sadece yikiyorum
Rabiaustkatt Semadefnemurat ben nuk kullandım oglumda arada kaynatıyordum ama buhar normal tükürükte girdigi için
TwinsmomDA Semadefnemurat jollypop. Buhar makinesinde steril edıyorum. Genelde de steril suda kalıyor
[silindi] Avent.. varsa dezenfekte makinası, yoksa 5 dakika suda kaynat.. emziğe alıştırmak istemezdim hamileyken ama büyük kurtarıcım oldu.. şimdi bıraktırıyorum 11 aylıkken yavaş yavaş..
Semadefnemurat Rabiaustkatt bende ilk 6 ay damaklı emzik kullandım nuk un. Şimdi silikon yuvarlak uçlu kullanıyorum .
Vefaanadnyadigar Semadefnemurat avent philips emziklerinden kullanıyorum e- bebekte satılan emzik biberon temizleyicilerle temizliyorum ❤️