Hanis Annişler bebeklerinizin siyah saçlı doğup ta daha sonra sarı renge dönen oldu mu kacinci ayında mesela dönüyor maksat muhabbet olsun 🤗❤️
Rmyskrts Hanis benim kızımda ilk doğduğunda siyah saçlıydı git gide yavaş yavaş açılıyor şuan 2 ay 25 günlüğüz
demirboy Hanis benimki siyah saçlı doğdu. Ensesindeki saçlar sarı şu an saçları siyah ama yanları falan açılıyor gibi geliyor bana diplerden 5,5 aylık
Aryemus_3 Hanis Benim oğlumun 3 renkli sacları sarı kızıl siyah çok tatlı duruyo bakalım sonradan ne renk kalacak boyalı gibi anasına çekmiş bende doğuştan kızılım hürrem sultan gibi
lal82 Hanis benim küçük oğlum da simsiyah saçlı doğdu.Abisi ise sapsarıydı doğduğunda.Şimdi ufaklığın saçları abisinden daha sarı 🤷🏼♀️ Dün 10 aylık oldu.
Asilmoms Bebeğim ilk dogdugunda siyahtı sacları hatta ben demiştim yaa kime cekti acaba diye 😂 suan 4 bucuk aylık kumral dogru acıldı daha da acılır diye düsünüyorum
oglunasik1anne Hanis Doğduğu zaman simsiyahtı saçları şuanda kumral 💕 birde kirpiği yok gibiydi iki üç tanecik vardı şuan da da maşallah uzun sık ve kıvrımlı
Neib Hanis doğduğunda siyah saçlıydı 4. Ayından sonra kızıl kahve bazen kumral olmaya başladı bakalım zaman ne gösterecek🥰👼🏻
Hanis Benim kızımda şuan 5 buçuk aylık simsiyah doğdu şuan açıldı kestane rengi oldu biyke kalır mı dahada acılir mi bilemiyorum babasi sarı ben kumral 😆