Ellone28 Iyi günler bayanlar 16 günlük bebeğimde gaz sancısı mevcut 2 gündür çişini çok rahat yapiyo kaka yapamiyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyo bacaklarını kendine çekiyo ve çok ağlıyo karnina bacaklarina masaj yapiyorum fayda etmiyo dün acile götürdük metsil damla verdi oda fayda etmedi önerebileceginiz bi yöntem varmi acaba rahatlatıcı
Funda86 Ellone28 gaz ilaçları geçirmiyor bir nebze rahatlatiyor.her gaz ilacı her çocuğa fayda etmiyor deneyerek bulacaksınız.birde 1 günde fayda beklemeyin
mrymdnr Ellone28 Aynı durumu bizde geçen gün yaşadık kıvrım kıvrımdı yavrum bizede metsil verdi doktor biz kendimiz eczaneden biogai aldık ve bide hemşire arkadaşımın tavsiyesiyle kimyon suyu verdik az çok şükür çok daha iyi çocuğum
Deletedmom58 Ellone28 nurse harvey’s colec şurup aldım dün 3 gündür gaz sancımız vardı rahatladı dünden beri ağlama krizimiz yok doktoruna danışıp bebişine uygunsa alabilirsin☺️
Ellone28 Fatma_02 bi yakinımdanda zeytinyağını duydum uyguladım gercekten cok faydasi oldu teşekkür ederiz poposuna pamukla dokundurdum peşine hemen kakasini yaptı 1 cay kasigida agzina verdim insallah çabucak geçer
Ftmsnny Ellone28 canım kimyon tohumunu ve rezeneyi demle iç senin sütünden ona geçer rahatlar birde biz zinco kullanıyoruz gaz ilacı olarak