Ozanasafinannesi Kızlar 3 aylık bebeğim var 4 ayında hangi aşıları olucak bacak mi koldan mi yapılacak birde ateş yapiyor mu
Zep Ozanasafinannesi bacaktan yapiliyo canım 2 bacağına da. Bizde ateş yapmadı çok şükür yarın 6. Ay asimız var stresliyim. Huysuzluk çok oluyor ama
HacerIkraninannesi30 Ozanasafinannesi 2.ay aşılarının 2.dozu bacaktan vuruluyor ikisi de. Huysuzluk yapti bizimki atesi cok yükselmemişti😊
Ozanasafinannesi Zep insllah ateşlenme olmaz canım tesekkur ederim peki ne aşi olduğunu biliyormusun aşi olduktan 1 gün sonra izne gidicezde bilmiyorum hemen çıksak mi 2 gün beklesek mi
Zep Ozanasafinannesi karma asi biri canım 5 li. Sıkıntı olmaz bence ama bebeginin durumuna göre hareket edersin.
Ozanasafinannesi HacerIkraninannesi30 teşekkür ederim bir tanıdım bana aşıları yaptırma dedi o kadar sinir oldum ki bu aşi karşıtlarını anlamıyorum
HacerIkraninannesi30 Ozanasafinannesi herkesin kendi görüşü ama size yaptırma demesi yanlis bence.ben buyuk kızımda da aşılarını hep yaptırmıştım☺