Neib Buglemikra1101 mağaza içerisinde birçok marka barındırıyor canım her marka Farklı bence ben hellobaby,fisher price alınca üzerine tam geliyor mesela
Buglemikra1101 Zep bende öyle ya o kadar hevesle aldım ki bide kendimi kaybetmişim bayada almışım kız çocukların kıyafetlerine zaafım var 🙈
Subatannesi Buglemikra1101 oğluma tulum aldım şuan 3,5 aylık ama 3 aylık tulum Yenidoğanda ancak oldu 6 aylık tulumu 2 kez giydi şimdi 9 aylık tulumu da 2 kez ancak giydi tam oluyor. Hava sıcak daha giyemiyor. Kesinlikle küçük.
Buglemikra1101 Subatannesi aynen bende onun kanaatimdeyim baya küçük geldiler gözüme ama gittiğimde mağazaya diğer markalarla karşılaştırıcam internetten alınca böyle oluyo 🤷🏼♀️
Deletedmom_36 Buglemikra1101 11 aylik 1.5 yas kiyafeti giyiyor☺️Gerci lcw den alincada 12-18 ay giyiyor☺️
Ceydakoruc Buglemikra1101 kızım 4 buçuk aylık 7 buçuk kilo civarı 6-9 ayları anca 1 ay falan giyebilir bende aynı hatayı yaptım etiketleri hemen kesip yıkadım 2 tane aldığım tulum olmuyo bile dediğiniz 😒😓
Rrraaaiiinnn Buglemikra1101 olabilir ev3t farkli isimlerde çok markası var ins olurlar aldiklariniz şimdiden k3ndinizi üzmeyin göze kucuk gekiyor kiyafetleri bizimkilerin yanında 🤦♀️😂
Kuzey-41 Buglemikra1101 evet ebebek kiyafetleri dar bi tulum almistim ordan dün giydirem dedim hic olmali yazik oldu 9 aylik badi almistim tam oldu ogluma 6 aylık düşün magaza uzakmi git degistr canm
Buglemikra1101 Kuzey-41 kargodan gelince direk yıkadım ya olur düşüncesiyle ayına göre büyük aldığımı düşünmüştüm 😅
Zk95 Buglemikra1101 bizde 6 aylığız ayna göre biraz zayıf hatta bebeğim ama 9 aylık almıştım ben bariz büyük gelmedi 1 2 ay daha giyer ama 9 ayda olurmu bilmiyorum kalıpları küçük biraz
Minigimgeldi Buglemikra1101 evet e bebek kalıpları çok küçük maalesef ben de 5 tane tulum almıştım boşa gitti
Aryemus_3 Buglemikra1101 evet çok darmis bende sipariş verdim yıkadım el kadar 6 aylik verdim bide sipariş bebegim 2,5 aylık zibinlarda dar