Ozlmeslem Merhaba güzel annişler 💐4aylık kızım ile ilk kez uçak yolculuğu yapacağım önerılerıniz nedir ve travel sistem bebek arabasını alıyorlar dimi?
Mamiii Ozlmeslem merhaba evet alıyorlar uçağın içine kadar kullanabilirsiniz Bebek arabasını kabin memuru alıyor pusetle
Sennha Ozlmeslem evet alıyorlar uçağa binerken veriyorsunuz onlar bagaja koyuyorlar puseti de aynı şekilde ama pusetinizin uçağın içine girme izni varsa onu yanınıza alabilirsiniz
Huma__smom Ozlmeslem uçak inerken ve kalkarken emzirin ki kulakları takınmasın. Mamasını ve sıcak suyunu hazır edin. Emzik kullanıyorsa onu da yanınızda bulundurun. Uçakta uyuyorlar zaten o sesle. Ben uzun yolculuk yaptım bebeğimle yolculuğun neredeyse tamamında uyudu.
Duru_m Ozlmeslem ben de yarın 6 aylık kızımla Ankara’ya uçuyorum kulakları basınç olmasın diye emzik önerisi var bizimki emzik almadığı için suluğunu vermeyi düşünüyorum Bebek arabası kabine kadar gidiyor çıkışta alıyorsunuz yine uçaktan inince hemen
Ozlmeslem Huma__smom 1saat 20dakika yolculuk yapacağız inş uyur biraz aglak bebek 🤦🏻♀️Emme sorunu var zatn
Dorukum Ozlmeslem aynen biz de 1 buçuk saatlik yolculuk yapacaz uçak 6 aylık oğlum bakalım nasıl olacak en çok kulaklarının tıkanmasından çekiniyorum
Melegimmm9 Ozlmeslem evet alıyorlar travel sistem arabayı da😊 uçak kalkarken ve sonrasın emzik vermiştim ben basınçtan kulakları rahatsız olmasın diye onun dışında zaten emniyet kemerini falan size verecekler 😊