Denizmelisa Kızlar 6 ay 1 haftalık kızım var kulağını deldirmek istiyorum. En sağlıklı neresi deler acaba 🤔 bilginiz varmı?
snyymn Denizmelisa benimde 2 aylık bi kzıım var en dogru zaman ne zaman olur bende şurda durıyım belki biri cevaplar 😊
Bernaaa Denizmelisa benimde kızım var bende kulagını deldirmek istiyorum. Ama Normalde kuyumcular yada gümüşcüler deliyor ama bebeklerin kulaklarını deliyorlar mı bilmiyorum. Ama bence deliyorlardır
deletedmom913 Denizmelisa kendisi isteyene kadar böyle birşey yapmayı ona saygısızlık görüyorum oda bir birey ve bence istiyorsa bunun kararını o vermeli
Thesra Denizmelisa Artık hemen hemen bütün eczaneler 1 yaşından önce delim yapmıyorlae nedeni ise kulak gelişimi devam ettiği için
Clover Deldirmeyin ne gerek var kucuk bebek. Size su kadar soyliyim ben kucuktim 4-5 yaslarinda falan annemler kulagink deldirdimisler meger alerjim varmis kulagin sismjsti iltahap falan onu cikartirken uyusturamiyorlar da Allahim hala acisini hissederim.aylarca gecmemisti yaralari bugun hala annemlerin neden bana boyle bir kotuluk yaptigini anlamam. Deger miydi yani?isterse buyuyunce deldirir. Bence gereksiz bir risk...
Dodonay Denizmelisa ayy düşünmesi bile fena. 6 aylık kızın kulaklarını delip ne yapacaksınız ki. Ben 16 yaşımda kendim gidip deldirmiştim. Kendisine bıraksanız keşke