Parody canım merhaba öncelikle seni bu duruma iten düşünce neyse ondan kurtar kendini. Yani aklına geldiği an bu beni mutsuz ediyor de ve başka şeylerle meşgul ol. Duygusal anlamda birşey senin aklına gelip nasıl kalkarım altından diye düşünmeye başladığın an beyin bu benim için çok önemli sinyali vermeye başlarmış sonra onu çok önemli gördüğü için vücuda yansıtırmış. Sakin ol pencereyi aç ve derince nefes al hiçkimseye birşey olmayacak ve kimse senden daha değerli değil. Kendin için yaşa beyninin seninle oynamasına izin verme ben mutluyum mesajı ver herşey düzelecek buna inan. Bilimsel olarak kanıtlanmış şükür ettiğinde mutluyum mesajı verildiği için insan daha iyi olurmuş ruhen. İnan bana yasadigin herşeyi yaşadım eşim asker ve iki çocuğum var korkularla yaşamak beni panik atak olmaya itti ve sonunda şunu duyduğumda rahatladım bi nebze. Kimse senden değerli değil, duygusal olarak kimseyi önemli hissettirme ve şükür et bunu düşününce kendime geliyorum. Ayrıca stres için ya Rahman zikri insanı rahatlatıyor. Sakin kalmaya çalış Allah yardımcın olsun