Deletedmom304 Zmra2474 9.5 ayda 33 kilo verdim.60 kiloyla hamile kaldim.90la girdim doģuma.çikarken 85 kiloydum.eve geldimilk bir hafta odem gitti.ve ben 80 kq kaldim.aylarla 10 kiloyi zar zor verdim bile .4 ay 70 kiloda sabit kaldiģimi gorurdum.ne arti vardi ne azalma.sinir bozucu şey bu kilolar gerçekten.sonra güçlü karar verdim basladim diuete.baslarken bebem 8 aylikdi.1.5 ayda 10 kilo verdim.diyeti dayandirdim 1 hafta kilom sabit kaldi.yenide diyete basladim ve 3 kilo daha verdim.57 kiloy7m şu an.hedef 55😍Spor haraket su bunlar zayiflatir.Bide yememek
Zmra2474 Deletedmom304 spor olarak takip ettiğiniz bir yer var mı bir de nasıl diyet yapıyorsunuz bu arada maşallah ☺️ Darısı bana
Deletedmom304 Zmra2474 aslinda yoktur.sadece kendim için antermanlar seçmişim canjm.ben basen bolgeni zayiflatmak için yaptim aslinda.10 sm inceldim.hele verilecek kilom var.aslinda evlenmeden oncede boyleydim.eskis8 gibitim yani.bundanda zayif olmak isterim.Bacak inceltme egzersizleri yaparim sadece.atlama hoppanma bide kaçış aleti. Diyet olarak,İF diyeti-Aralikli oruç diyeti yaparim.
esra0474 Deletedmom304 tebrik ederim 😂👏🏼 Emziriyordunuz sanırım bu dönemde ve spor yaptınız sanırım. Başka?
Deletedmom304 esra0474 evet emzirmiyordum 😂😂😂evet bu donemde yaptim 😂 Bide sporu birakinca kilo aliniyor dikkatli olmalisiniz.Başka bide deli gibi gidip gelip su içmek😂😂😂ben 3 lt falan su içerim.annem derki nolmuş deli inek gibi gidip gelip su içiyorsun 😂aynen oyle iciceksin iştah kapanmasi için😁😁bide yemekden once 2 fincan su iceceksin.yemekten sonra su içmek yemek arasinda su içmek olmaz.kilo aldiriyo yemelten en az 30 dakika sonra su ,çayiçile bilir.1 saat beklenirse daha guzel.direk su icilse hemen kilo aliniyor.
esra0474 Deletedmom304 zaten 10 dk emzirmek yaklaşık 1 saat koşmaya eşdeğer kalori yaktırır. sporun inceliklerini biliyorum 6 sene kadar spor yaptım. Plates, fitness, yüzme. Sadece süre çok kısaymış dikkatimi çekti. ☺️
Deletedmom304 esra0474 evet.sure kisa olmasjna ragmen 9 ayda 33 kjlo verdim son 13 kilo gitmek bilmiyordu.8 aya kadar 20 kilo vermistim.daha doģrusu desem 4 ayda 20 kilo gitmisti yani.4 aydan sonra 8aya kadar ayni kilom kaldi sabit halde.bende israrla baslasim 40 gunde gitti hepsi yani zor gitti aslinda