Bsrylmz Flowers96 hurma özü veriyorum ve kayınvalidemin yaptığı içinde şeker olmayan üzüm pekmezide veriyorum
File351047 Flowers96 annemin yaptığı ev yapımı üzüm pekmezi kullanıyorum muhallebilerine atıyorum tat versin diye
Tatliskooo Flowers96 pekmez değil öz tercih edin . Vitamin değerleri daha yüksek oluyor dğşğk ısıda üretildiği için
Flowers96 Madame benim evde de bu ondan var ama bazıları ağır gelir bebeğe falan diyorlar dut pekmezi varmış . Siz nasıl veriyorsunuz yemeğinin içine mi yoksa direk mi
Asyanzk Flowers96 En doğru cevabı doktorunuz verecektir. Biz henüz başlamadık ek gıdaya, 5 gün sonra 6 aylık olucaz doktoruma sorucam bakalım 🤔😁
Eliflerceee Flowers96 hnuz bebegim 5 aylik ek gidaya baslamadik ama dut bekmezini önermeiyor doktorlar. Keciboynuzu yada üzüm pekmezi diyorlar
Flowers96 Sağolun kızlar benim bebeğim 6 ay 6 günlük ek gıdaya başladık ama tam sevmedi sabah aç karnına az birşey şurup gibi içirsem olur mu ki
Kahvegerek Flowers96 kahvaltısında her gün ya bal ya pekmez veriyorum 1.5 yaşında severek yiyor dut pekmezi kullanıyoruz yaşadığımız yerde bu yapılıyor sadece fabrikasyon değil direk yapanlar getiriyor tatlı kaşığıyla yiyor 3-4 bazen 5-6
Sanslianne Flowers96 evde organik keçiboynuzu pekmezi vardı onu veriyorum. Rastgele almıştık sonra doktor onu önerince vermeye başladım.
Kucukkalbim Flowers96 Hünnap keçiboynuzu özü veriyorum arada anneannemin yaptığı üzüm pekmezinden de yediriyorum