Mermeral Arkadaşlar kızım 3 ay 10 günlük.kucağıma alınca oturuyor, ben yatırıyorum o başını kaldırıp oturuyor. Geçen bıraktım elimle tutmayı bildiğin oturdu, ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
hayalperest_ Mermeral Bir şey olmaz daha iyi her şeyi erken başarıyorlar benim oğlum da öyleydi 3aylik oturdu 10 aylık yürüdü iyesi batar diyenleri dinlemedim az az oturttum
Tatliskooo Mermeral kucakta değil göğüs hizanızda tutarsanız oturamaz. Oğlum da aynı şekilde idi kucakta tutmadık o sebeple dik tutmaya çalıştık 5. Ayda destekli oturmaya başladık 6. Ayda desteksiz oturdu
Hilalalp Mermeral benim oğlumda çok hevesiydi o aylarda oturmaya ben yatirirdim o kucağımda oturur pozisyona gelmek isterdi. Erken döndü erken emekledi 8 buçuk aylıkken koltuğa tutunarak yürümeye başladı. Bence bazı bebekler psikomotor açıdan farklı olduğu için böyle oluyor
Mermeral geldigelenanne nasıl yapıyorsunuz yüzü dışa dönük olunca poposunu alttan tutuyorum ya o da kaldırıyor kafayı oturuyor yüzü bana dönük tutunca da ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
AsyaDuaOz @Mermeral Kızım asla yatmak istemiyor çıldırıyor yatınca emzirme minderi diye geçen destek minderleri var büyük hafif yatar pozisyonda koyayım dedim kafasıyla kaldırıp atıyor kendini artık az az destekli oturuyorum ☺️
AsyaDuaOz @Mermeral 3 ay 2 günlük ama bayadr böyle benim kızım artık bi kaç gündür destekli biraz oturtuyorum aşırı mutlu oturunca😄
AnnEmine1 Benim oğlum da 3 ay 19 günlük aynı şekilde kafasını dikleştirip oturmak istiyor sürekli yatar pozisyona alınca sinirlenip ağlıyor
MarlaSinger Bi şey olmaz erken oturur demek ki. Benim kızım da öyleydi doktor 4. Ayda oturtabilirsin dedi
MerVera Bizde 2ay 25 günlüğüz iki gündür emzirme minderine yatırır onunla konuşur şarkı söyler vakit geçirirdim şimdi mindere bırakıyorum kafasını kaldırmaktan aktivitelerimize odaklanmıyor 😁🤦🏼♀️ Ama bu aydan sonra hareketleri artarak devam edecek diye okumuştum. Oturmaları için erken ya daha 🥺
Fatma_FLZ Mermeral bizde 3 aylıkken başlamıştık oturur pozisyona Hemşireye sormuştum onlar oturmak isteyecek ama 6 aydan once oturtma dedi Doktorumuzda 5.ayda başla dedi 5.aya girmek üzereyiz 6.ayi beklerim yinede oturtmak için