Minikprens Merhabalar 3. Ayda rota aşısı var biliyorum ve yaptırdım da 210 liraya aldık ama doktorumuz bir de menenjit aşısı var dedi ve oda 3 doz uygulamıyormuş 3,5.ve 13, aylarda o aşının teki de 225 lira 3 doz menenjit 2 dozda rota aldığımızı düşünürsek bu fiyatlardayız uçuk değil mi sizce de . Doktorumuz menenjit rotadan daha önlemi hastalık bulaşırsa sakat bırakma tehlikesi var dedi. Ben ilk kez duydum sizin doktorunuz söyledi mi böyle bişiy
AhmetAlanya Minikprens ben ogluma menenjit asısını doktorumuz 13 ayda tek doz olarak yaptı . Kızımda suan 3 aylık ,ıkısınede rota yaptırmadım
Saremm Minikprens mutlaka yaptır menenjit aşısını. Ücretini hiç düşünme yaptır bı şekilde. Bak biz yaşadık menenjiti çok çok kötü bı hastalık Rabb'im kimseye yaşatmasin. 55 bin hastane ucreti ödedik. Tedavisi için. Şimdi 12. Ayda tek doz halinde menenjit aşısı yaptıracağız oda 460 lira
ayseoztas Ebe bana 9. Ayda menenjit aşısı var özel de var bizim yaptigimizda var dedi ben o zaman yaptiracagim
Nily Saremm çok geçmiş olsun😞 ksçıncı ayda oldu bebrğiniz hasta acaba? Ben 3.ayda yaptırıcam galiba çok beklemek istemiyorum.geçen bana bi doktor söyledi Rota aşısını yaptırırkn onuda yaptır diye çok önemli dedi
Saremm Minikprens sağol canım. Çok zor geçti resmen evimiz hastane olmuştu. Tedavisi yapıldı şuan çok şükür gayet iyi
Saremm Nily teşekkür ederim. 8 aylıkken oldu. Tam olarak menenjit varda diyemeyiz yokta diyemeyiz dedi doktor. Tüm belirtiler onu gösteriyordu. Sıvı alinmaya izin vermediğmiz için kesin tanı konulmadi. Menenjit varmış gibi tedavisi yapıldı. 12. Ayda tek doz hâlinde aşısını yaptıracağım. Rotayı da yaptirmadim ama keşke yaptırsaydim. İnsani akli sonradan başına geliyor