Sidarrrr Kızlar saçımı boyadım sütümü sagmalı mıyım emzdirsem bi şey olur mu daha yeni boya sürdü eşim
ilgin6 Sidarrrr banada zararlı boyatma boyatma dediler kac ay bekledim. En son doktora sordum sorun olmaz bitkisel boya olsun dedi. 7 aylik oldu bebeğim daha gecen hafta boyattim. Dogum sonrasi hemen boyatanlar var sagmiyorlar.
tuananilmoms Sidarrrr canım ben bitkisel boyayla boyamıştım bebeğim 4.ayına giriyor ve hemen emzirmiştim bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Sidarrrr Ya çok korkuyorum benim oğlum 4 aylık şimdi uyandı da veremedim boya saçımda var insanların dedikleri korkuttu sağmasam bi şey olur mu ki
Deletedmom896 Sidarrrr canım hemen emzir hiç alakası yok saçına bi tülbent tak sadece koku rahatsız edebilir
Smrenes 40ım çıktıktan sonra boyadım 🤦🏻♀️bunun sütünüz le Bi alakası yok kafa derisinden sütünüze geçme ihtimali biraz zor bence🙄 hamilelikte yasak denmesinin sebebi kokusundan dolayı emzirmeye Bi engel olacağını sanmam..
Kahverengi4 Hayret, madem zararlı olduğunu düşünüyorsun niye boyadın o zaman diye linç etmemişler 😂 hazır ol birazdan onlar da gelir 🤦🏻♀️ bişey olmaz kuzum yıkadıktan sonra Bi arkadaşın yazdığı gibi tülbent sar emzir 😘
Sidarrrr Kahverengi4 sağol canım ben o linç tayfasını umursamadığım için sorun yok sadece bi emoji atardım onlarda kendilerince düşünüp durulardı ❤️😂