yasemnugr06 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hemen sabah yapacağım canım bunu 🌸 çok teşekkür ederim 🥰 anlar inşallah bu şekilde ölmek falan nedir anlayamadım nasıl bir gençlik yetişiyor 😟
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yasemnugr06 Rica ederim. Çocukları ekrandan mümkün olduğunca uzak tutmalıyız. Hikaye kitspları alın doktor hasta vs okuyun eminim aklında kalacaktır ☺️ İnşallah çözüm olur.
yasemnugr06 mertmelismeric aynen anlattığınız gibi babası konuştu sır verdi o da babasına söyledi bu durumu ben sakinim ama tedirginim sadece nasıl davranacağımı bilmiyorum mesela mutfağı kitlemek geçti aklımdan 😳
mertmelismeric yasemnugr06 yukarda bir arkadaşın dediği yöntemi uygula o zaman canım.Birde izleme geçmişine kesinlikle bak.Belkide gerçekten ağzından bir anda sebepsizce çıkmış birşeydi.Tedirgin olmakta çok haklısın benim oğlum ve kızım arasında da oluyor böyle durumlar ve bende tedirgin oluyorum anneyiz sonuçta çok normal.
mertmelismeric yasemnugr06 biraz erken ama büyüme çağı işte olabilir davranış şekilleri kaç kere değişecek karakteri oturana kadar💁🏻♀️
yasemnugr06 mertmelismeric birinin erkek birinin kız olmasının da aradaki iletişim farklılığını farkediyorum siz de farkedersiniz oğlum silahlı şeylere çok normal yaklaşırken bu oyunlardan dolayı kızım bunu bir tehdit olarak abisine sunuyor ilgi alanlarının farklılığı sanırım umarım bununla kalır hassas konular çünkü bende panikmişim bunu anladım daha sakin yaklaşmalıyım teşekkür ederim ilginiZ için 🥰
yasemnugr06 Deletedmom200 canım yazdım bak yukarıya ☝🏻 Kızım ne dedi hiç sorma 😩 ama yarın bi deneyeceğim arkadaşların dediklerini bakalım hakkedeceğim inşallah 🥰
yasemnugr06 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi inanır mısınız evde büyükten küçüğe sürekli kitap okunur arada izlerler 6 yaşında kızım okuma bilmiyor ama oda bayılıyor kitaplara okuyormuş gibi yapıyor ama ben ne kadar dikkat etsem de oluyor böyle şeyler demekki daha da dikkat edeceğim canım teşekkür ederim ilgine 🥰
Swtlna Bir şey bildiğinizi belli etmeden ölüm kavramını açıklayın ve onun sizin için ne kadar değerli olduğunu hissetiğim. Nacizane tavsiyem ama uzmandan bilgi almak ii olacaktır, hassas bi konu gerçekten
yasemnugr06 Swtlna bu durumda mutlaka bana yardımcı olan biri olur burda diye düşündüm gerçekten nasıl yaklaşacağımı bilemedim yanlış yapmaktan korktum teşekkür ederim ilginiZ için 🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yasemnugr06 Rica ederim ne demek, olue böyle şeyler biz doğrusunu anlatmakla mükellefiz çocuklara.. ☺️
Funda88 yasemnugr06 buradan degil ama instagramdan yazabilirsiniz. Kiz kardesim cocuk psikologu oradan yardimci oluyor. Psk_fulyaartan. Elinden geleni yapar