BusraElaa 3 aylık kızım geceden beri öksürüyor sabahta hapsirmaya başladı. Sürekli midesini bulandırıyor ne yapmam lazım yardimci olun lütfen grip mi olucak acaba
Gonul_celen BusraElaa midesi bulanıyorsa burun alıntısı bogazına dolmuş olabilir sık sık serum fizyolojik ve aspiratörle temizleyin akıntı Boğaz'ına dolmasın
SahinE BusraElaa salgın var benim kızım da hasta götürdük doktor antibiyotik verdi mutlaka doktora götürdüm daha çok küçük çiğerlere geçmeden
Rsenaselim BusraElaa benim kızımda 3 aylık 2 gündür öksürük ve hapşırma başladı nedenini bilmiyorum bende 🤷🏻♀️
BusraElaa Gonul_celen hırıltı dogdugundan beri var doktor normal dedi suan aşırı yok sabah ogle aksam cekiyorum burnunu ılık su verdim biraz insallah fazla olmaz
SahinE BusraElaa hapşırma burun akıntısı vardı götürdüm grip olmuş evde kimse de grip değildi başka kimse de gelmedi ama olmuş bir şekilde ateşi çok çıktı götürdüm gün antibiyotik verdiler
Duyguayazzz24 Bizde aynı şekilde olduk enfeksiyon kapmış dedi dr serum fizyolojik verdi bide şurup verdi çok dikkat edin ilerlemesin dedi odanın nemini iyi tut dedi sık sık emzir dedi su verilir mi ki bende denesem mi ne kadar verdiniz