nilay35 Mrv-hmz bebegine gore degisir benm kizim suan tam 4 aylik yeni 120 ml gectk mama +meme emio 3 aylikken 90 cc yapiodum
Miloska23 Mrv-hmz sütüne bağlı besleyici mi. Mesela mama bebeğimi 3saat tok tutar ama sütüm 2saat. Bence bi dene ona göre karar ver. Ama benim kizim 2.5 aylık sütümden 120cc içiyor ama mamada 90cc
Ayaz-ada nilay35 mamayı biberonla mı veriyorsunuz? Biberonla veriyorsanız meme reddi olmadı sanırım. Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın😊
nilay35 Ayaz-ada mamayi biberonla veriorum meme reddi yada biberon reddi atak doneminde 1 2 qun yapio illa markali biberon kullanmiorum bimde satilan varya su hava korumalimi ne onu kullaniorum cnm
nilay35 Miloska23 simdi soyle sanirim siz sagim yaparak ölçüyorsunuz sütünüzü ama suna dikkat edin sagim yaparken normal bebek emdigi zaman ondan daha fazla sut cikario pompalar hc bir zaman bebekler kdr etkli olamio malesef
Mrv-hmz Miloska23 ben sağdım sonuna kadar sütümü 100 cc çıkıyor en fazla demek bebeğim en fazla o kadae içiyor
Miloska23 Mrv-hmz bebekten bebeğe deyisiyor. Bezi cisliyse günde 5,6 kez yaptıysa doyuyor demek ki. Her annenin sütü yeterli yeter ki kendi inansın.
nilay35 Mrv-hmz cnm sagdigin sut 100 cc dir ama inan bebek.emdigi zaman daha cok cikariyor buna inan cok arastirdim
nilay35 Gok-080417 her bebek bir olmuyor mesela kuzenmle aramizda 33 gun var onn kizi buyuk 8.50 kilo bnm kizim 6.5 kilo ama cok hareketli yatmayi sevmez illa kaldirin ya oturmaya yada.kalkmaya calisio ki yani bnn icin yemeside deisir bebekten bebege