Aliarslanm Arkadaşlar merhaba bebeğimin saç üst diplerinde Konak oluştu bunun için öneriniz var mı daha 3 aylığız
Karalahana Aliarslanm Zeytinyağı bebek yağı hepsini denedim en son mustela konak şampuanı ile geçti kızımın konakları. Kaşlarına kadar vardı.
Kbrdnz Aliarslanm taragini da kullanım banyoda bizde de inatçı konak vardı zor geçti zeytinyagi ve fatal etkili oldu netten de bakabilirsinz veya doktorunuza da danisabilirsinz
Gdogru Aliarslanm zeytinyağı sürmeyin, bilinen bi yanlışmış. Daha çok besliyormuş. Doğduğundan beri vardı, sürekli zeytinyağı ile temizledim arttıkça arttı. Bebe yağını sürüp bekletip taradım. Sonra yıkadım. 2 seferde tamamen temizlendi.
Nnnnn Banyo yaptırmadan önce bebeginiz kafasına zeytinyagı sürün ve 45 60 bekleyip banyo yaptırın banyo esnasında ince sık tarak ile saçını ters yöne tarayın geçiyo .Bizimki o şekilde geçti🌸
Basakasaff Bizde 3 aylığız zeytinyağı denedim geçmedi eczaneden Konak sampuanı aldık duşta ıslak saca tarayıp bekletiyorum suna azaldı kurudu
Nnnnn Aliarslanm valla ben zeytinyagı sürdüm anında geçirdi hiçde bişey olmadı eşimin ailesi gönderiyor zeytinyagını dogal kendileri yapıyor hiç bizararını görmedim
Wolverine Aliarslanm hiç bişey olmaz güvenebilecegin en doğal yağ zeytinyağ. Kimyasaldan hazirdan daha az zarar verir. Zeytinyağ içerdiği asit sayesinde kabızlık ve gaz şikayetine de çözüm olur. Uygulamadan önce biraz zeytin yağını ısıtıp sonra soğutma işlemi yaparsan daha etkili olur. Konak deri hastaligi yağlı egzama olduğu için dışardan değil içten gelen bir durum. Doğum öncesi kullandığınız antibiyotik veya emziriyorsanız yediklerinizle alakalidir. Zeytinyağının beslemesi söz konusu degil.
Aliarslanm Gdogru ama benim evdeki bebe yağım Hindistan ceviz badem yağı falan karışımlı olur mu öyle