prensesannesi4 Kızım 35 günlük doyup doymadığını anlamıyorum. Kaç ml anne sütü içerse doyar bilginiz var mı ?
Deletedmom276 prensesannesi4 Merhaba, öncelikle anneliğiniz hayırlı olsun keyifle sağlıkla büyütün. 24 saatteki çişli bezleri bir margarin ağırlığındaysa günde en az üç defa 1TL büyüklüğünde kaka yapıyorsa kilo alımı da yerindeyse bebeğiniz doyuyordur demektir👍🏻 Endişe stres süt hormonuna ket vurur, o sebeple hiç endişe etmeyin, günde en az 2 lt su ve sağlıklı düzenli beslendiğiniz sürece bebeğiniz emdikçe de sütünüz olacaktır.
Naz_N prensesannesi4 hayırlı olsun☺️ Bebeğinizin kilosunu 56 ya bölün, 2 saate bir min içmesi gereken miktarı bulursunuz. Fazlasını isterse de verin, çok gelirse o çıkarır zaten🌸🌸
prensesannesi4 Deletedmom276 günde 6-7yi geöiyor ama hep çok doku olmuyor maksimum 4 tane dolu dolu oluyor diğer geri kalan da az oluyor
Naz_N prensesannesi4 bizim doktorumuz bu şekilde yaptırıyor bize, aslında bir çok yöntem var. En bilineni bebeğin kilosunu 180 ile çarpıp 8 e bölmek sanırım😊 bir başka yöntem bebeğin kilosunun 150-200 katını 24 saatte tüketmesi, günlük miktarı bulup beslenme sayısına bölüyorsunuz vs ama hem dr önerisi hem en kolayı 1/56🤷🏻♀️
Ngkcnnn “ 3. günden 6. haftaya kadar: Bebeğiniz bu süreçte gündüzleri 2,5 - 3 saat aralıklarla, akşamları ise 4 - 4,5 saat aralıklarla en az 60 ml anne sütü almalı ve en fazla 45 dakika göğüste durmalı. “
Naz_N prensesannesi4 maşallah, kilosu iyi bir bebiş anlaşılan☺️ Benim bebeğim hep hesabın üstünde yiyordu ve çıkarmıyordu, hala da öyle. 90 vs çıkarken hesapta 120 yiyordu mesela. Dr a sorduğumda hiç sıkıntı değil yiyorsa ver, fazlaysa o cıkarır zaten demişti🐣🌸
Deletedmom276 prensesannesi4 4 bezin ağırlığı bir paket margarin kadarsa doyuyordur demektir, zaten doymayan bebek susturulamaz.
Naz_N prensesannesi4 o zaman 80 vereceksiniz, ağzını kapatıp istemiyorsa zorlamayın. Bebeğim su an 150 içiyor benim, ama sabaha karşı olan beslenmesinde 120-150 arası içiyor mesela, zorlayıp verirsem hem çıkarıyor hem hızursuzlanıyor. Bebek reddediyorsa tmmdır☺️🌸
Naz_N prensesannesi4 maşallah 🧿 benim bebeğim çok küçük doğdu 2055 gr sadece🐛 yanlış hatırlamıyorsam 40 günlükken 60-80 arası içiyordu☺️