CaganBulut
Canı ne kadar isterse o kadar emiyor yarım saat önce mesela 5 dakika emdi az önce 3 dakika emdi bende akışına bıraktım 19:30’da uykuya geçiyor ben uyuyana kadar baktım huysuzlanmaya başlıyor emziriyorum. Artık büyüdüler kabul etmemiz lazım dün gece gördüğümle bu sabah gördüğüm arasında dağlar var san ki kocaman olmuş 😭😭😊
Funda86
3 ay kaç günlük.biz 3 ay 12 günlüğüz.bizde ayniyiz
Minikprens
[bilinmeyen]benim bebeğim de aynı canım 3 ay 20 günlük 3 5 dakika emiyor sadece gece uzun emiyor . Bence bunun sebebi artık seslere tepki vermesi benim oğlum azcik bir ses duysun bırakıyor emmeyi ama gece sıfır ses gayet iyi emiyor hatta uyku haliyle bana fazla bile geliyor 🤣
Deniz34
[bilinmeyen] bence son süt olayına takma kafayı sık sık emziğinden dolayı ön süt son süt birbirini ayrıştıracak vakti olamayacak yani sütteki yağın memeye tutunması son anda gelmesi gibi bi durum olmayacak benim bebeğimde 5-6 dakka emip birakıyor ve kakası sürekli sulu ishal olmuş gibi yapıyordu yani sizin dediğninize göre sadece ön sütü alıyorlar ama sık sık emiyor 53 günlük olduk. Geçen ay kilosu 5 ti. 51 günlükken gittik 5.950 olmuş yani 21 günde 950 gram almış anlayacağın ön süt son süy olayı pek aklını karıştırmasın.
Hazal
[bilinmeyen] 2 aaatte bir emiyor 3 dk emerse bin şükür 🤦♀️