DuruAycin Merhaba anneler.Bebeğim 5 aylık ve çok sık gözlerini ovuşturuyor.aynı sorunu yaşayan var mı, bu ay için normal bir davranış mı?
Omerasaf38 DuruAycin gözü kaşınıyor olabilir içine bişe kaçmış olabilir uykusu olabilir keyfi de yapıyor olabilir
berkayy DuruAycin benimkide 5 ay 10 günlük uykum geldi anne işareti o ve genelde emerken de çok yapıyor iyice mayışıyor memede 😂😂
Badevehande DuruAycin ne kadar uyuyor gündüzleri. Azar azar uyuyorsa uykusunu alamadığı için sık sık yapıyordur belki. Başka anlamı var mı bilmiyorum ama
Eymeniim Benimki 11 aylık aylardır yapıyor bende anlam veremiyorum uykusu gelince de yapıyor gün içinde de
cicekkiz06 Alerjiyle ilgili birşeyde olabilir benim oğlumdada var hatta kulağını ve burnunuda çok kaşıyor bazen yarada yapabiliyor. Birde bu açıdan değerlendirebilirisiniz
Nrbplt DuruAycin çocuk doktoru diş zamanı kulakları ve gözleri kaşınır demişti oğlum 11 aylık sürekli ovuşturuyor gözlerini hiç de diş yok 🤷
cicekkiz06 Alerjiyle ilgili birşeyde olabilir benim oğlumdada var hatta kulağını ve burnunuda çok kaşıyor bazen yarada yapabiliyor. Birde bu açıdan değerlendirebilirisiniz.
Ygtek DuruAycin Doktorunuza sorun mutlaka. Alerjik bir durumda olabilir ama tabi ki tek basına bu bir belirti değil.