damlac Arkadaşlar merhaba bebeğim 26 günlük. 1 aylık gelişim videolarını izliyorum. Sesinize duyarlıdır; konuşur gibi sesler çıkarır, size Güler vb. Şeyler diyorlar. Benim bebeğim çok sessiz. Sizin bu tarz şeyler yapması ne zaman oldu. Korkuyorum
yigitalpinannesiii damlac valla canım bizimki 40indan sonra gülmeye başladı ses çıkarmıyor sadece arada çığlık gibi bisey yapıyor o kadar nette yazanlara pek aldırış edip kıyas yapma
Deletedmom346 damlac Hayırlı olsun Bebeğiniz 🥰 bence hiç inanmayın yazanlara her çocuğun kimyası farklı keyfini çıkarın sadece bu günlerin 😀 benim çocuğum 43 boyunca çılgınca ağladı mesela bırakın tepki vermeyi
CatBoy damlac hiç kıyaslamayın diğer bebeklerle her bebeğin yapısı farklı zamanı geldiğinde herşeyi yapıyorlar 🥰
damlac Deletedmom346 haklısın canım insan yeni anne olunca korkuyor bir de ilk bebek yanlış yapıyor gibi geliyor hep
Deletedmom346 damlac Yanlış veya doğru o bebeğe sizden iyi kimse bakamaz ve bir kriter yok onu yapacak bunu yapmayacak diye boşverin her şeyi herkesi ☺️