Drkebru Oğlum 5 aylık babytv de ki bazı çizgifilmlere çok seviyor izlemek istiyor ama o tv izlerken benim içim kötü oluyor kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum yani ilgilenmiyormuşum gibi ☹️ Benimle aynı durumu yaşayan var mı tv izleten yani?
Pamukoglan Drkebru bende sabah erken uyandığında ( 6 veya 7 de ) kendime gelene kadar baby tv açıyorum 20 dk falan izliyor . Süre az olursa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 7 aylığız biz de
Kusannesi Drkebru henuz tv ye hiç bakmadı 5 aylık. Gündüzleri tv açmıyorum. oyun oynayarak vakit geçiriyorum onunla. Akşam eşim gelincede tv ye arkası dönük oturtuyorum
Fatma_FLZ Drkebru biz de 5 aylık olacağız Gunduzleri tv.den radyo açık ekran kapalı gibi simsiyah Ama biz bir aydır balkonda takılıyoruz Aksamlaruda eşim açar tv.yi o zamanda uyuturum Yanı tv bilmiyoruz biz.
MerveNurT Drkebru ben oğluma izleymiyorum kendiside pek ilgilenmiyor hep bir şeyler yapıyoruz uğraşıp ilgilendiğimiz için ona sıra gelmiyo 😅
Gozdee6868 Drkebru 18 aylik ve tv izlemiyor bence izletmeyin .. cok hareketli bir bebek oldugu halde ben hep ilgileniyorum ve izletmeyi de dusunmuyorum… 5 aylik daha cok küçük
Sezenaksukarademir Drkebru bazı reklamlar dikkatini çektiği için bakıyor onun dışında hiç çizgi film izlemedi. Arada ter çocuk açıyordum ama bakımıyordu. Şuan 1 yaşında hala çizgi film izlemez