Denizpoyrazz Kızlar bugün ilk defa koltuktan tutunarak yürüdü oğlum bundan sonraki asama normal yürümek mi olur sizde nasıl oldu bu aşamalar ne kadar zaman sonra kendi yürüdü bebekleriniz ?
LiTeraRy Denizpoyrazz cni ne zaman isterse ozaman yurur artik canim ilk asamayi gecmissiniz hadii hayirlisii 🤦♀️😘
ybk2019 Denizpoyrazz bizde 9 ay 16 günlüğuz bunu bir iki aydan fazla yapıyor desteksiz de 5-6 adım atıyor sadece bizde bekliyoruz bakalım 😂
mom20 Denizpoyrazz 7. Ayda koltuğa duvara tutunup kalkmaya sıralamaya başladı tam 1 yaşına girdiği gün yürüdü 😀
Birkoalaanasi 1 aydır sıralıyor, henüz el bırakma niyetli değil. Ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yapıyorlar herşeyi, keyif onların 🐒
Denizpoyrazz Birkoalaanasi evet gerçekten onların keyfine bağlıymış ben o kadar tutardım yürüsün diye adım atmazdı bugün baktım kendisi gidiyor 😍
queenMother Denizpoyrazz maşallah benim oğlum 7 aylık koktuklara kalkmaya başladık dedik heralde 9 aylın yürüyecek sonuç 11 aylıkken ayrıldı koltuktan belli olmuyor yani canları me zaman isterse o zaman yürüyorlar
Denizpoyrazz queenMother maşallah canım benimkide yavaş gidiyor biraz aynen canları ne zaman isterse galiba