Efem Bebeğim 5 aylık diş sıkıntımız var uzun süredir çok hırsla dişini kaşıyor ama görünürde bir şey yok daha.en son gece 2de güzelce emdi sabah 6da çok az emdi gibi yapıp bıraktı.asla almıyor memeyi ağzına,sağdım onu da içmedi,mama da içmiyor.kaç saattir aç diş döneminde normal mi,acile gitmek gerekir mi 😞
Masalim Efem canım eger dısse istahsızlık yapar dıs atesınede dıkkat et anlamassın elınle belkı disaatte bır olc atesını
Rukiye66 Benim kızımda 4. Aydan beri huzursuz uyumuyor doktor diş çıkarıyor dedi bu hafta 5. Aya girecez üç gündür sürekli ağlıyor gece ayni saatte gaz sıkıntısı yoktu o çıktı ortaya biberonla süt veriyorum azıcık içiyor uykuları kısacık salıya randevu aldım tekrar götürcem siZde götürün belki rahatlatıcı ilaç verirler
Efem Rukiye66 biberonu da almadı kaşıkla verdim onunda yarısını içti yarısını kustu, yarın götürcem doktora 😞huysuzluğu bizim de 4. Aydan beri ama hiç böyle yapmazdı
Huzeyfeninannesi Meme reddi olabiliyor bazı aylarda sabredip memeyi vermeye çalışın bu dönemde sabırlı olmazsanız memeyi bırakıyorlar her bebek yaşıyor hemen hemen benimkide böyle olmuştu diş çıkarmada iştah da kesilebiliyor ama tabiki doktora gösterirseniz size yardımcı olacaktır prasa dişe iyi geliyor ağrısınıda alıyor ben pırasa vermiştim onu kemirmişti